به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی کباب بروجردی یا به قول خود بروجردیها (شامی کوا) یکی از مشهورترین انواع غذای نونی سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و از انواع شامی کباب و کتلت ایرانی است. در ترکیب شامی کباب بروجردی علاوه گوشت، یک ترکیب سبزی هم داریم که طعم لذیذ شامی کباب را دوچندان میکند. طرز تهیه شامی کباب بروجردی و ترکیب سبزی شامی کباب بروجردی را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیازچه: ۲۰۰ گرم (یا ۱ عدد پیاز متوسط)
تره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: از هر کدام ½ قاشق چایخوری
شنبلیله خشک: ۲ قاشق چایخوری
بیشتربخوانید
طرز تهیه
درست کردن شامی کباب که یک غذای نونی ساده و از جمله غذاهای محلی استان لرستان و شهر بروجرد است بسیار آسان است. در ابتدا بد نیست بدانی کتلت با شامی یک تفاوت دارد. در ترکیب کتلت گوشت و سیب زمینی داریم، اما شامی کباب سیب زمینی ندارد. برای درست کردن این غذای فوری خوشمزه ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید یا به جای آن پیازچه را نگینی خرد کنید.
سبزی تره و شنبلیله خشک هم همان سبزی شامی است که باید تره را ساطوری خرد کنید. تمام مواد شامی کباب به همراه فلفل، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. ۳۰ دقیقه به مایه شامی استراحت بدهید و سپس در یک ماهیتابه تفلون یا چدن روغن را داغ کنید و شامی کباب بروجردی را سرخ کنید.
بد نیست بدانید بروجردیهای شامی کباب را به صورت گرد درست میکنند. برای این کار یک قالب گرد دستهدار دارند و از آن برای شکل دادن به شامی کبابها استفاده میکنند. شما با دست هم میتوانید مایه شامی کبابها را گرد درآورید و در روغن داغ سرخ کنید. این غذای نونی ساده و سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده را برای وعده شام و ناهار درست کنید. در استان لرستان طرز تهیه شامی کباب لرستانی یا شامی کوو هم معروف است.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/