سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی تند و خوشمزه

در این مطلب روش تهیه خورش مرغ مکزیکی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا غذا‌های مکزیکی را به طعم تند و آتشین آن‌ها می‌شناسیم چرا که مکزیکی‌ها مثل بسیاری از ساکنان سرزمین‌های گرمسیری علاقه زیادی به استفاده از ادویه‌جات در غذا‌های خود دارند، اما ویژگی بارز خورش مرغ مکزیکی که در اینجا به شما معرفی می‌کنیم به تند بودن آن نبوده بلکه به مقوی بودن آن است. در آمریکای جنوبی هزاران سال است از شبه غله‌ای به نام کینوا استفاده می‌شود. این ماده مغذی که به آن خاویار گیاهی هم گفته می‌شود بسیار پر خاصیت است و در دهه‌های اخیر در دنیا معروف شده و به عنوان یک سوپرفود مصرف می‌شود. خورش مرغ مکزیکی که طرز تهیه آن را یاد می‌خوانید سرشار از پروتئین است و از لوبیا و کینوا تهیه می‌شود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ مکزیکی

سینه مرغ چهار عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
فلفل قرمز دو عدد
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
کنسرو گوجه‌فرنگی ۸۰۰ گرم
کینوا ۱۴۰ گرم
قرص عصاره مرغ دو عدد
لوبیا سفید ۴۰۰ گرم
گشنیز یک دسته
آب لیمو یک عدد لیمو
شکر یک قاشق غذاخوری
ماست برای زمان سرو به مقدار لازم


بیشتربخوانید

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

روغن را داخل یک ماهیتابه‌ای عمیق، گرم کرده و پیاز خرد شده و فلفل را چند دقیقه داخل آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه‌فرنگی را روی آن‌ها بریزید و یک دقیقه تفت دهید و سپس گوجه‌فرنگی کنسروی را خرد کرده و اضافه کنید.

داخل ماهیتابه به قدری آب بریزید که وقتی مرغ را داخل آن قرار دادید رویش رو بپوشاند. صبر کنید تا آرام به‌جوش آید. سینه‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید و صبر کنید آرام بپزد. هر از گاهی مرغ‌ها را پشت و رو کنید. این کار را ۲۰ دقیقه تکرار کنید تا داخل مرغ کاملا بپزد.

به اندازه یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید و قرص عصاره مرغ را داخل آن بیاندازید. کینوا را به آب اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم و درشت شود. در دقایق آخر لوبیا سفید را که از قبل پخته و خشک کرده‌اید به محتوای قابلمه اضافه و سپس کل مواد را آبکش کنید.

پس از آبکش کردن لوبیا و کینوا، گشنیز و آب لیموی تازه را اضافه کنید و قبل از آنکه در قابلمه را ببندید کمی به آن نمک و فلفل بزنید.

سینه‌های مرغ را بیرون آورده و با استفاده از دو عدد چنگال آن‌ها را ریش ریش کنید. حالا مرغ‌ها را داخل سس گوجه‌فرنگی بریزید و به آن شکر اضافه کنید.

مخلوط کینوا و لوبیا را دور تا دور مرغ آغشته به سس گوجه فرنگی بریزید و قبل از سرو غذا روی آن را با چند برگ گشنیز تزیین کنید. خورش مرغ مکزیکی را همراه با ماست میل کنید تا حال و هوای مکزیکی آن کامل شود.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.