سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاونت عمرانی و برنامه ریزی استاندار خوزستان مطرح کرد؛

لزوم جابجایی ۱۳ هزار واحد مسکونی مسجدسلیمان/ طرح تفصیلی شهر باید اصلاح شود

عبیات اجرای مصوبه هیات دولت مبنی بر جابجایی ۱۳ هزار واحد مسکونی مسجدسلیمان را در گروی اصلاح طرح تفصیلی شهر دانست.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فاضل عبیات معاونت عمرانی و برنامه ریزی استاندار خوزستان با اشاره به نشست معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با شهرداران و فرمانداران ۴ شهر مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل گفت: اجرای مصوبه هیات دولت در سال ۹۸ مبنی بر جابجایی ۱۳ هزار واحد مسکونی آسیب دیده ناشی از زلزله و یا در معرض خطر مسجدسلیمان در گروی اصلاح طرح تفصیلی شهر است.

او با بیان اینکه مسائل زیرساختی این شهرستان‌ها در قالب کارگروه‌های کارشناسی در زمینه‌های مختلف از جمله آب، برق، گاز، مسیر‌های دسترسی و بافت‌های فرسوده مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: معاونت عمرانی استانداری خوزستان مصوبات لازم را ابلاغ کرده است و بخشی از این مصوبات در حال پیگیری هستند و یا اجرایی شده‌اند.

عبیات به بازدید میدانی معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور از بافت شهرستان مسجدسلیمان و مناطق آلوده به نشت نفت و گاز اشاره کرد و بیان داشت: در جریان زلزله تیرماه سال ۱۳۹۸ شهرستان مسجدسلیمان، بخش زیادی از منازل این شهرستان دچار آسیب شدند و برای بازسازی، نوسازی و احداث مجدد آن‌ها از سوی دولت تسهیلات و مصوبات بسیار مناسبی ابلاغ شده است.

معاونت عمرانی و برنامه ریزی استاندار خوزستان تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در تعمیر و یا جابجایی منازل در معرض خطر اقدامات خوبی صورت گرفته، اما برای تسریع انجام این اقدامات، معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی پیگیری‌های جدی را در دستور کار خود قرار داد.

این مقام مسئول اجرای مصوبه دولت مبنی بر جابجایی ۱۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی از مناطق پرخطر و آلوده به نفت و گاز مسجدسلیمان را طی ۳ سال اعلام کرد و ادامه داد: سهم برنامه‌ای امسال یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است، البته لازمه اجرایی شدن این مصوبه هیات دولت در مورد این شهرستان تامین زمین مورد نیاز است و با توجه اینکه در دراز مدت به واسطه ساخت این حجم بسیار زیاد از واحد‌های مسکونی، چهره شهر تغییر می‌یابد و به همین خاطر باید طرح تفصیلی این شهر مورد بازنگری قرار گیرد.

لزوم تقویت زیرساخت‌های شهرستان کارون

عبیات در ادامه به مشکلات زیرساختی متعددی در شهرستان کارون اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مشکلات مطرح شده در خصوص این شهرستان، معابر شهری، آبگرفتگی و همچنین نشت فاضلاب بوده و لازم است با جدیت به رفع این چالش‌ها پرداخته شود، البته تلاش می‌شود تا با حمایت‌هایی که از سوی معاونت عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور صورت می‌گیرد، بخشی از این مشکلات با اولویت بندی رفع شوند تا در بین مردم رضایتمندی بهتری ایجاد شود.

او اظهار داشت: ارائه خدمات شهری در این منطقه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید با برنامه‌ریزی‌های عملیاتی این مشکلات در مدت زمان کوتاهی رفع شوند.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.