سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عمویی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

ایران آمادگی خود را برای میانجیگری ارمنستان و جمهوری آذربایجان اعلام می‌کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس محتوای جلسه کمیسیون خود را تشریح کرد.

ابوالفضل عمویی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه نمایندگان کمیسیون امنیت ملی چندین لایحه را به عنوان کمیسیون فرعی و برخی به عنوان اصلی بررسی کرده‌اند، گفت: لایحه پروتکل همکاری در زمینه مبارزه با جرایم سازمان یافته در دریای خزر، الحاقی به موافقت نامه همکاری در زمینه امنیت در دریای خزر که کمیسیون امنیت ملی به عنوان کمیسیون فرعی به بررسی‌اش پرداخت، تأیید کردیم.

او ادامه داد: لایحه پروتکل حفاظت از تنوع زیستی الحاقی به کنوانسیون چارچوب حفاظت از محیط ریست دریایی هم تأیید شد. البته در کمیسیون اشاره شد که مناسب است عضویت در این پروتکل با صدور بیانیه تفصیلی از جانب دولت جمهوی اسلامی ایران رخ دهد.

عمویی افزود: لایحه تعیین تکلیف اموال بهکده رضوی را به عنوان کمیسیون فرعی تأیید کردیم. به علاوه لایحه پروتکل همکاری و تعامل مراجع مرزبانی الحاقی به موافقت نامه همکاری امنیت دریای خزر که به عنوان کمیسیون اصلی بررسی کردیم، با نظر مثبت به صحن علنی ارجاع دادیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: لایحه پروتکل اصلاح موافقت‌نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه جهت معاضدت در پرونده‌های ملی و فراگیر را به عنوان کمیسیون فرعی با نظر مثبت برررسی کردیم.

او بیان کرد: لایحه موافقت نامه همکاری اقتصادی و تجاری بین دولت‌های ساحلی دریای خزر، لایحه عضویت سازمان فضایی ایران در فدراسیون بین المللی فضانوردی تأیید شد. همچنین نمایندگان به عنوان کمیسیون فرعی سه لایحه معاضدت حقوقی در امور کیفری میان ایران و برزیل، معضدت حقوقی در امور مدنی میان ایران و برزیل و لایحه استرداد مجرمان میان ایران و برزیل تأیید کردند.

عمویی در ادامه تشریح جلسه روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: ارائه گزارش سفر برخی نمایندگان مجلس برای بازدید از طرح گرمسیری در استان ایلام در دستور کار بود که خانم فلاحی به عنوان رئیس هیئت اعزامی گزارشی از روند اجرای این طرح و ابعاد آن ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: تحولات درگیری نظامی در منطقه قره باغ بررسی شد و پس از تبادل اخبار و مرور آخرین تحولات منطقه‌ای مذکور، جمع بندی کمیسیون این بود که ما اولاً از دو کشور همسایه ارمنستان و جمهوری آذربایجان می‌خواهیم ضمن خویشتنداری، روند تبادلات آتش و نظامی را به سرعت متوقف کنند و برای حل اختلاف به گفت‌و‌گو روی بیاورند. 

او ادامه داد: به علاوه جمهوری اسلامی آمادگی خود را برای پیشبرد سریعتر موضوع حل و فصل اختلاف و میانجیگری اعلام می‌کنیم و از وزارت امور خارجه انتظار داریم در موضوع‌ها به صورت فعال وارد شود و کمک کند تا روند اختلاف‌های این منطقه به سرعت پایان یابد و درگیری‌ها متوقف شود.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.