به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از میوههایی که چه تازه و چه به صورت خشک شده آن، دوست قلب انسانها به شمار میرود، انجیر است. انجیر از زمانهای بسیار قدیم در درمان بسیاری از بیماریها مانند دیابت و بیماریهای مربوط به کبد، دستگاه تنفسی و دستگاه ادراری استفاده میشد.
انجیر میوهای منحصر به فرد دارای پوستی ارغوانی یا سبز بوده که درون آن صدها دانه ریز نهفته و برگهای آن هم مملو از مواد مغذی است.
طبق گزارش خبرگزاری آلمان، انستیتو تغذیه انسانی آلمان (German Institute of Human Nutrition) اعلام کرده انجیر فواید سلامتی فراوانی دارد و برای قلب، استخوان، اعصاب، بینایی، روده و پوست مفید است.
این مرکز آلمانی اعلام کرده است انجیر گنجی از مواد معدنی و ویتامینها به شمار میرود. این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم است که برای سلامت قلب اهمیت دارد؛ انجیر همچنین دارای کلسیم است که به سالم ماندن استخوانها کمک میکند. این میوه دارای آهن برای خونسازی و ویتامین A است برای سلامت بینایی و زیبایی پوست ضرورت دارد.طبق اعلام این مرکز، انجیر همچنین دارای ویتامینهای گروه B بوده که برای اعصاب مفید هستند.
انجیر سرشار از فیبرهای غذایی است که به تسهیل فرآیند هضم کمک کرده و از این رو، با یبوست مبارزه میکند. این میوه تازه از کالری کمی برخوردار است و از این رو به تناسب اندام شما نیز کمک میکند.
همچنین به نوشته پایگاه «هلث لاین» یک انجیز تازه و کوچک (۴۰ گرم) دارای مواد مغذی زیر است:
«۳۰ گرم کلسیم»، «۸ گرم کربوهیدرات»، «۱ گرم فیبر»، «۳ درصد مس»، «۲ درصد منیزیم» «۲ درصد ویتامین ب ۲ یا ریبوفلاوین»، «۲ درصد ویتامین ب ۱ یا تیامین»، «سه درصد ویتامین ب ۶» و «۲ درصد ویتامین کا» است.
از سوی دیگر، انجیر خشک شده دارای قند فراوان و سرشار از کالری است؛ چرا که قندها به هنگام خشک کردن میوه ها، غلیظ میشوند همچنین ویتامین ب ۶ که در این میوه نهفته است، به سلامت مغز شما کمک شایانی میکند.
انتهای پیام/