به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، میوه ها و سبزیجات یکی از مهمترین مواد غذاهایی هستند که مواد مغذی زیادی را در بدن تأمین میکنند، اما آیا میدانید نحوه برش و پوست کندن سبزیجات روی ارزش غذایی آنها تأثیر میگذارد؟
در اینجا چند نکته مفید از «گارماجویال»، متخصص تغذیه برای حفظ مواد مغذی هنگام خرد کردن یا پوست کندن سبزیجات آورده شده است:
سبزیجات را خوب بشویید
شستشو قبل از برش یا پوست کندن روش صحیحی است که علاوه بر از بین بردن آلودگیها و باکتریهای مضر موجود در لایه خارجی سبزیجات، میتواند تمام ویتامینهای موجود در آن را نیز حفظ کند. شستن سبزیجات بعد از برش یا کندن پوست آنها ممکن است باعث از بین رفتن ویتامینهای مفید محلول در آب شود.
از چاقوی تیز استفاده کنید
چندین مطالعه نشان داده است که اگر میوه ها و سبزیجات با چاقوی کند خرد شوند، ممکن است ضایع شوند. چاقوی کند میتواند بیش از چاقوی تیز باعث آسیبهای ناخواسته شود. تیغه چاقوی کند باعث میشود سبزیجات در معرض نشت الکترولیت، پتاسیم و کلسیم قرار گیرند. این نشت، به نوبه خود باعث افزایش تولید بوهای نامطبوع میشود.