سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل دامپزشکی قم عنوان کرد:

کاهش ۳۶ درصدی تلفات مرغ گوشتی در قم

رفیعی گفت:با توجه به واکسیناسیون طیور و اعمال نظارت‌های بهداشتی مناسب،تلفات مرغ گوشتی در نیمه نخست امسال، ۳۶ درصد کاهش یافته است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مهدی رفیعی محمدی مدیرکل دامپزشکی قم گفت: در نیمه نخست امسال، ۱۳۶ میلیون دُز انواع واکسن طیور در مرغداری‌ها به‌صورت تزریق، تلقیح و یا آشامیدنی استفاده شده که نسبت به سال گذشته هفت درصد افزایش یافته است.

او اضافه کرد: امسال در ۲ مرحله واکسیناسیون طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل انجام شده که این اقدام نقش قابل‌توجهی در کاهش بیماری در صنعت مرغداری داشت.

رفیعی یادآورشد: میزان تلفات مرغ گوشتی در نیمه نخست امسال نسبت به پارسال ۳۶ درصد، در مرغداری‌های تخم‌گذار ۳۱ درصد و در مرغداری‌های پرورشی پولت (جوجه مرغ تخم‌گذار) ۸۱ درصد کاهش‌یافته است.

مدیرکل دامپزشکی قم با بیان این‌که امسال بیماری‌های طیور به‌خوبی کنترل و مدیریت شده، ادامه داد: واکسیناسیون طیور روستایی علیه نیوکاسل با هماهنگی اتحادیه مرغداران در تمام روستا‌ها انجام شده که نقش بسزایی در کاهش تلفات و ایجاد ایمنی در مرغداری‌ها داشته است.

رفیعی افزود: کاهش تلفات باعث افزایش بهره‌وری در تولید و کاهش میزان خسارت می‌شود و هر چه مرغداری‌ها شرایط بهداشتی را بیشتر رعایت کنند، تلفات کمتری در طیور خواهیم داشت.

قم چهارمین استان کشور ازنظر تراکم مرغداری‌های فعال است، این استان رشد قابل توجهی در صنعت طیور دارد و به‌طور میانگین هشت درصد نیاز تخم‌مرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تامین می‌کند.

همچنین هر ساله در قم حدود ۷۰ هزار تن تخم‌مرغ و ۴۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود که بخشی از آن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.