سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالن اختصاصی بزرگترین مطالبه شمشیربازان از وزارت ورزش و جوانان

مجمع عمومی فدراسیون شمشیربازی در سالن سلمان فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع سالیانه فدراسیون شمشیربازی با حضور مهدی علی‌نژاد معاون وزیر ورزش، فضل الله باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی، محسن وحدانی دبیر این فدراسیون و ... برگزار شد.

علی پاکدامن و مجتبی عابدینی به عنوان نماینده ورزشکاران در این مجمع حضور داشتند.

باقرزاده: میزان توجه استان‌ها به شمشیربازی بیشتر شده است

فضل الله باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی در ابتدای این مجمع بیان کرد: شرایط نسبت به گذشته متفاوت شده است و رسانه‌ها توجه ویژه‌ای به ما دارند. صدا و سیما مسابقات بین المللی شمشیربازی را پخش کرد. مدیران هیئت‌های استانی با ما تماس می‌گیرند و قصد دارند شمشیربازی را در محل خدمت خود راه اندازی کنند.

برای تهیه تیغه دچار مشکل هستیم

او ادامه داد: مدیران کل استان‌ها به دنبال شمشیربازی هستند. در این چند سال توانسته ایم در این رشته در آسیا و جهان عملکرد خوبی داشته باشیم. با این حال مشکلات سخت افزاری بسیار زیادی داریم و حتی برای تهیه تیغه مشکلاتی داریم. در خیابان منیریه از شیر مرغ تا جان آدمی‌زاد وجود دارد، اما تیغه و وسایل شمشیربازی یافت نمی‌شود.

باقرزاده بیان کرد: فرانسه و روسیه نتوانستند در بخش تیمی در ماده سابر سهمیه المپیک را به دست بیاورند، اما ما به این مهم رسیدیم. با حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک توانستیم مجوز برگزاری اردو‌های تیم ملی را به دست بیاوریم و البته قبل از شیوع کرونا هم توانستیم اردو‌های خوبی را برگزار کنیم. پس از درخشش عابدینی در المپیک ریو مردم به این رشته ورزشی علاقه‌مند شدند.

باید تمام بودجه فدراسیون را به مربی خارجی بدهیم

باقرزاده عنوان کرد: بودجه ما با بسیاری از رشته‌های دیگر برابری می‌کند. در رشته‌های دانشگاهی به ما توجهی نمی‌کردند، اما نگاه وزارت علوم و دانشگاه‌ها به ما تغییر کرد. کار در این رشته ورزشی بسیار سخت و طاقت فرسا است. به غیر از سابر باید در بخش‌های دیگر هم اسلحه خود را تقویت کنیم. قصد نداریم با انتخاب سرمربی خارجی کل بودجه فدراسیون را تقدیم او کنیم. تنها با مربی ایرانی ادامه می‌دهیم.

درآمد شمشیربازان با تنیسور‌ها قابل مقایسه نیست

او گفت: مربی ما به قدری خوب است که فرانسوی‌ها و روس‌ها فکر می‌کردند او خارجی است. در فلوره و اپه استعداد‌های بسیار خوبی داریم و می‌خواهیم از این بازیکنان حمایت کنیم و بسته‌های حمایتی ویژه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته ایم. درآمد بازیکنان ما به اندازه تنیسور‌ها نیست که ۱۰ یا ۲۰ میلیون درآمد دارند. مربیان و بازیکنان ما فقط ۲۰۰ - ۳۰۰ هزار تومان درآمد دارند.

علی‌نژاد: انصافا حسابرسی فدراسیون شمشیربازی خوب بود

مهدی علی‌نژاد معاون وزیر ورزش و جوانان در این مجمع بیان کرد: در سال ۹۷ - ۹۸ حسابرسی فدراسیون شمشیربازی بسیار خوب بود و به نسبت فدراسیون‌های دیگر بند‌های کمتری عنوان شده است. سال ۹۷ مجمع عمومی سالیانه فدراسیون شمشیربازی برگزار نشد و حالا ۲ مجمع را به صورت یکجا برگزار کردیم.

او ادامه داد: بودجه فدراسیون شمشیربازی نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته در صورتی که در رشته‌های دیگر کاهش بودجه را شاهد بودیم. وزارت ورزش به شمشیربازی نگاه ویژه‌ای دارد. حمایت خوبی از این رشته می‌کنیم و البته حسابرسی‌های این فدراسیون هم خوب بوده است.
علی نژاد اظهار کرد: فدراسیون شمشیربازی یکی از فدراسیون‌های موفق ما است. باقرزاده توانست شمشیربازی را در مسیر پیشرفت قرار دهد. برای من عجیب است که چرا شمشیربازی جزو بازی‌های کامبت گیمز قرار گرفته است، اما وقتی مسابقات عابدینی را دیدم متوجه شدم که کاملا شمشیربازی یک رزم به حساب می‌آید. بی نهایت از مسابقات عابدینی در المپیک ریو احساس خوبی داشتم و لذت بردم. امیدوارم در المپیک توکیو بتوانیم مدال آوری کنیم.

او ادامه داد: با کره ای‌های مدعی رقابت می‌کنیم و به پیروزی می‌رسیم، اما می‌دانیم این موضوع به راحتی به دست نیامده است. مربی ایرانی مانند پیمان فخری توانسته است سرمایه‌های ورزش را به کار بگیرد. در بخش سابر حرفی برای گفتن داریم. در بخش فلوره و اپه هم در بخش بانوان و هم در بخش آقایان می‌توانیم پیشرفت کنیم.

علی‌نژاد گفت: عدالت باید اجرا شود. قطعا ما نگاه ویژه‌ای نسبت به شمشیربازی داریم. فدراسیون‌ها بر اساس توانایی و پتانسیل می‌توانند از بودجه دولتی استفاده کنند.

او ادامه داد: معتقدم باید سالن ویژه‌ای را برای شمشیربازی در نظر بگیریم. البته یک سالن بود که الان در اختیار رشته کشتی است. شمشیربازی لیاقت این را دارد تا سالن اختصاصی داشته باشد. من خیلی انگیزه داشتم در این مجمع شرکت کنم و از همه مدیران تشکر می‌کنم.

سعیدی: پیشرفت شمشیربازی نسبت به گذشته مشهود است

کیکاووس سعیدی نماینده کمیته ملی المپیک در این مجمع بیان کرد: اعلام کردند در خیابان ورکش سالن شمشیربازی قرار دارد و شمشیربازان می‌توانند آنجا تمرین کنند، اما تکواندوکاران و کاراته کا‌ها در آنجا تمرین می‌کنند. وضع شمشیربازی در قدیم اینگونه بود، اما حالا این رشته یکی از امید‌های ما برای کسب مدال در المپیک توکیو است. امید داریم با حمایت همه جانبه اتفاقات خوبی در این رشته رخ بدهد.

عابدینی: سالن شمشیربازی بزرگترین مطالبه ما است

مجتبی عابدینی شمشیرباز المپیکی ایران بیان کرد: مشکل اصلی ما نبود سالن شمشیربازی است و قطعا وجود سالن روی پویایی لیگ تاثیرگذار است. ما در بخش تیمی و انفرادی در المپیک شانس کسب مدال داریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.