سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ساندویچ استیک مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ساندویچ استیک مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

فیله مرغ
پیاز نگینی شده
سیر له شده
قارچ اسلایس شده
آب لیمو
زنجبیل
فلفل دلمه‌ای کوچک خورد شده
خیار شور
گوجه فرنگی
کاهو
ذرت


بیشتر بخوانید


روش تهیه
فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده بعد سینه‌ی مرغ را درون آن بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بگذارید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد.

طرز تهیه سس:

۳ قاشق سوپخوری سس مایونز، ۱ قاشق چ خ جعفری، ۱ ق سوپ خوری خیار شور، ۱ ق چ آبلیمو، کمی پوست پرتقال رنده شده ۱ حبه سیر له شده و کمی آب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید تا به رنگ کرم در بیاید سپس هنگام سرو ساندویچ از آن استفاده نمایید.

نوش جان

منبع: ایستگاه مزه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
معرکه
آتی
۲۳:۵۶ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
بسیار عالی ساده و خوشمزه
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
خوب