سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هزینه‌های سازمان تامین اجتماعی به ۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ارتقاء یافته است

معاون فرهنگی، اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفت: بخش‌های قابل توجهی از هزینه‌های درمانی را با افزایش ۱۰ تا ۳۰ برابری به قیمت بازار رسانده‌ایم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  عادل دهدشتی روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه حمیدرضا قاسمی مدیرکل سابق و ایمان بیوس مدیرکل جدید تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: پارسال هزینه‌های سازمان تامین اجتماعی ماهیانه ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود که هفت هزار میلیارد تومان آن صرف مستمری ماهیانه و مابقی نیز برای هزینه‌های درمان و جاری نظیر حقوق کارکنان می‌شده است.

او افزود: باوجود وجود مشکلاتی مانند تحریم و کرونا امسال موفق به ارتقاء هزینه‌های سازمان به ۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان شده ایم.

او ادامه داد: با اینکه پارسال ماهیانه هزار میلیارد تومان کسری داشتیم، اما باوجود افزایش هزینه‌ها امسال نه تنها کسری نداریم بلکه اگر سود سهام شستا را محاسبه کنیم از هزینه‌های مصرفی مان جلوتر هستیم.

دهدشتی به اجرای طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و بیان داشت: این طرح تا پایان سال، ۱۷ هزار میلیارد تومان بر مصارف سازمان اضافه می‌کند و خوشبختانه تاکنون توانسته ایم برای ماه‌های مرداد و شهریور آن را اجرایی کنیم.

گفتمان سازی رضایتمندی ارباب رجوع دیگر موضوعی بود که دهدشتی به آن اشاره کرد و گفت: متاسفانه نوع نگاه مردم به مسئولان توام با رضایت مندی نیست و این فاصله هر سال بیشتر می‌شود برای همین در سازمان تامین اجتماعی سعی شده تا رضایتمندی جامعه پیرامون گفتمان سازی شود.

دهدشتی ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال شاهد کاهش ۷۵ میلیونی مراجعه کنندگان از جمعیت کل ۹۶ میلیون مراجعه در سال باشیم.

او در ادامه به طرح مدیران آینده به منظور فرایند محور کردن انتصابات مدیران براساس شایستگی و سنجش آن‌ها از طریق ارزیابی، آزمون و سوابق شغلی اشاره کرد.

دهدشتی تاکیدکرد: سازمان تامین اجتماعی در انتصاب مدیران درون سازمانی مستقل عمل می‌کند چرا که این سازمان هم باید در درون و هم نسبت به شرکای اجتماعی اش پاسخگو باشد.

حذف دفترچه درمانی و الکترونیکی کردن نسخ دیگر موضوعی بود که معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور به آن اشاره کرد و گفت: با الکترونیکی نسخ پزشکی هر یک از پزشکان که بیماران تامین اجتماعی را ویزیت کنند در همان لحظه طرف قرارداد ما محسوب خواهند شد و تسویه حسابشان نیز به روز خواهد بود.

 میثم حجتی پور معاون درمان تامین اجتماعی کرمانشاه نیز از پیشرفت ۶۶ درصدی الکترونیک کردن نسخ درمانی خبر داد و گفت: از این حیث رتبه دهم کشوری را داریم.

او  افزود: تامین اجتماعی استان از لحاظ تعداد پزشکان تولید کننده نسخ الکترونیکی نیز رتبه دوم کشور را دارد.

حجتی پور وعده داد که دفاتر درمانی تامین اجتماعی به زودی حذف و الکترونیک خواهند شد برای همین پزشکان اگر به نسخ الکترونیکی عادت کنند متوجه سهل‌تر شدن کار‌ها خواهند شد.

پوشش ۳۹ درصدی  بیمه تامین اجتماعی در استان کرمانشاه 


قاسمی مدیرکل پیشین تامین اجتماعی استان کرمانشاه در این مراسم از مهمترین اقدامات انجام شده طی حدود ۲.۵ سال اخیر یاد کرد و افزود: یکی از مهمترین این موارد برنامه‌ریزی برای افزایش جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی استان بود که مصوبه شورای اشتغال را برای این موضوع گرفتیم و همه دستگاه‌ها نیز ملزم به همکاری شدند که کار بزرگ و قابل توجهی است.

او  پوشش کنونی تامین اجتماعی در استان کرمانشاه را ۳۹ درصد اعلام کرد و افزود: هم اکنون از نظر پوشش بین استان‌های کشور جایگاه ۲۸ را داریم.

قاسمی از هدفگذاری برای افزایش پوشش تامین اجتماعی استان تا سقف ۴۴ درصد تا پایان امسال خبر داد و یادآور شد: برای این منظور نیازمند اضافه شدن ۳۵ هزار بیمه شده جدید هستیم که رسیدن به این هدف سخت است و همه باید برای آن تلاش کنند.

مدیرکل پیشین تامین اجتماعی کرمانشاه اظهار کرد: برای این منظور ۳۷ گروه بیمه‌ای را تفکیک کردیم و سهم هر بخش و حتی هر شعبه شهرستانی نیز مشخص شده است.

او موضوع دیگری که در این مدت در تامین اجتماعی کرمانشاه دنبال شده را تقویت جایگاه اجتماعی این نهاد دانست و اضافه کرد: برای تسهیل‌گری در امور بسیار تلاش کردیم و تا جاییک ه توانستیم مسائل را فقط بر اساس ضوابط پیش نبردیم.

قاسمی حمایت از بخش تولید و تشکیل جلسات ستاد تسهیل در اداره کل تامین اجتماعی را نیز از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

او درستکاری را نیز از دیگر برنامه‌هایی اعلام کرد که در این مدت سرلوحه فعالیت تامین اجتماعی کرمانشاه بوده و یادآور شد: در این ۲.۵ سال یک ریال از اموال تامین اجتماعی را جابجا و یا تضییع نکردم. به علاوه در این مدت هیچ سفارشی از هیچکس را پذیرا نبودم.

مدیرکل پیشین تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان اینکه ۲.۵ سال قبل تامین اجتماعی کرمانشاه از نظر درآمد وصولی و بازرسی‌ها رتبه آخر کشور را داشت، افزود: توانستیم در همان سال اول رتبه وصول درآمد‌ها و بازرسی را به جایگاه پنجم کشور ارتقا دهیم.

او  افزود: همه این اقدامات را با توجه به شرایط کرمانشاه انجام دادیم که استانی جنگ زده، سیل زده، زلزله زده و درگیر بیکاری است و درآمد سرانه مردم آن نصف میانگین کشوری است.

در ادامه ایمان بیوس مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه نیز رضایتمندی بین جامعه تحت پوشش را یکی از مهمترین اولویت‌های کاری خود برشمرد.

او اظهار کرد: نهایت تعامل را برای پیشبرد اهداف سازمان تامین اجتماعی با شرکای اجتماعی خواهیم داشت.

ایمان بیوس پیش از این معاون تامین اجتماعی استان کرمانشاه بود و قاسمی نیز اخیرا بازنشسته شده است.

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.