سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابتلای مجدد ۱۴ درصد از مبتلایان به کووید ۱۹ / عامل اصلی شیوع کرونا در کشور چیست؟

فوق متخصص بیماری‌های ریه بیمارستان مسیح دانشوری به بیان توضیحاتی درباره عامل اصلی شیوع کرونا در کشور پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا هاشمیان فوق متخصص بیماری‌های ریه بیمارستان مسیح دانشوری در برنامه چاپ اول شبکه خبر درباره علت شیوع موج سوم کرونا، بیان کرد: در اغلب کشور‌های دنیا موج دوم مطرح است و بیشتر در نوسانات میزان مرگ و میر حرکت می‌کنیم.

او ادامه داد: وقتی جابجایی شهری در برخی مواقع بیش از حد می‌شود و اتفاقاتی در کشور مانند بازگشایی مدارس را شاهد هستیم نرخ مرگ و میر بیشتر می‌شود؛ در حالت کلی ۳ تا ۵ روز برای بروز بیماری وقت داریم که در تجمعات این اتفاقات بیشتر می‌شود.

تجمعات مهم‌ترین عامل شیوع کرونا در کشور هستند

هاشمیان با تاکید بر اینکه مهم‌ترین عامل در شیوع کرونا تجمعات است، اظهار کرد: افراد زیادی از جمله سالمندان از ابتدای شیوع کرونا خود را قرنطینه می‌کنند، اما در مقابل افراد بسیاری رعایت نمی‌کنند.

فوق تخصص بیماری‌های ریوی با بیان اینکه در ایام کرونا تعریف جدیدی از زندگی داریم، گفت: در شرایط فعلی گرفتاری های بخش مراقب های ویژه به بیشترین مقدار خودی رسیده است، البته وضعیت ناهمگون بیماری موجب می شود برخی افراد نسبت به بیماری خود توجه جدی نداشته باشند.

شاهد افزایش بار بیماری کرونا هستیم

این فوق تخصص بیماری های ریوی با تاکید بر اینکه مراکز کرونا جای خالی برای بستری بیماران جدید ندارند، گفت: در شرایط کنونی مراکزی هم که مرکز کرونا نبودند به سمت بستری رفتند؛ چراکه شاهد افزایش بار بیماری هستیم.

هاشمیان با اشاره به اینکه اطلاع رسانی به مردم قابل قبول است، اظهار کرد: اکثر مردم ماسک می زنند اما نگران اقلیت هستیم، ضمن آنکه وزیر بهداشت هم به وضع جریمه برای افرادی که شیوه نامه ها را رعایت نمی کنند اشاره داشته است.

او درباره شدت ابتلا به بیماری کرونا بیان کرد: برخی افراد بیماری زمینه‌ای ندارند، اما ویروس با شدت بالایی به آن‌ها حمله می‌کند، بنابراین اینگونه نیست که برخی افراد بدون بیماری زمینه متصور شوند که امکان ابتلای شدید به بیماری را ندارند، بار‌ها این اتفاق افتاده که فردی سالم شدیدا دچار بیماری شده است.

این فوق تخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه برخی‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی باز هم نگران هستند، گفت: افراد باید توجه داشته باشند که همیشه این شیوه نامه‌ها را رعایت کنند و فقط محدود به یک زمان نباشد.

او با بیان اینکه شدت بیماری خبر نمی‌کند، اظهار کرد: ظهور بیماری در مواردی به شکل ریوی و در مواردی به شکل بیماری‌های گوارشی نمود پیدا می‌کند، در مواردی تیپ بیماری متفاوت می‌شود.

هاشمیان با اشاره به اینکه امکان ابتلای مجدد افراد به کرونا وجود دارد، بیان کرد: ۱۴ درصد از مبتلایان به کرونا پس از بهبودی مجددا دچار عفونت مجدد شده اند.

او تصریح کرد: انجام واکسیناسیون آنفلوانزا برای افراد پر خطر مانند خانم‌های باردار و کارکنان بیمارستان‌ها مفید است، اما دلیلی ندارند که همه واکسینه شوند.

هاشمیان گفت: در زمان شیوع کرونا مردم مراقب افراد مسن خانواده باشند، حتی ممکن است کودکانی که ناقل هستند موجب بیماری زایی برای بزرگسالان باشند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۰۷ ۰۶ مهر ۱۳۹۹
بچه ها در مدارس خود مزید بر علت می باشد و دائم در تردد هستند و خانواده ها این ها رو اگر ناقل هم باشند میگن مدرسه که میرن با خودشون هم همه جا می برند .اگر تردد ها رو کم کنن و در صورت ضرورت باشه کم میشه و کنترل ،کادر درمان خدا به دادشون برسه