مصطفی ۳۵ ساله که از بدو تولد دچار نقص بینایی شده است، از خانهاش در بغداد، جایی که یک کارگاه تعمیرات را افتتاح کرد، میگوید: "برخی از مردم متحیر میشوند و دیگران باور نمیکنند تا اینکه با چشم خود ببینند. "
پدرش، مکانیک اتومبیل بود، او که این مهارت را به او آموخت و علاقه به تعمیر اتومبیل را هنگامی که عزیز، پسر بچهای کوچک بود به او منتقل کرد و سال به سال مهارتهای او رشد کرد تا جایی که اکنون در منطقه مشهور شده است.
عزیز گفت که نابینایان با چالشهای زیادی روبرو هستند و توضیح داد که نبود زیرساختهای کافی ادامه تحصیل را برای او دشوار میکند.
او میگوید این موفقیتش به عنوان یک مکانیک اتومبیل بود که به او اعتماد به نفس داد تا رویاهای بزرگ را ببیند و امروز دیپلم موسیقی دارد، در یک گروه موسیقی عضو است و دروس معارف اسلامی را برای افراد معلول تدریس میکند.
تعمیر اتومبیل همچنین به او کمک کرد تا افراد را بشناسد، با افرادی از زمینههای مختلف روابط دوستانه برقرار کند و در محافل اجتماعی شرکت کند در حالی که پیش از این، چنین کارهایی را انجام نمیداد.
رویای عزیز در تأمین درآمد خانواده و چتر ایمنی برای فرزندانش متوقف نمیشود بلکه او میخواهد در دراز مدت، شرایط معلولان عراق را بهبود بخشد و آنها را به آرزو کردن و رسیدن به آنها ترغیب کند.
در ادامه تصاویر منتشر شده مکانیک نابینای عراقی را مشاهده میکنید:
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
چشم دل بازکن که جان بینی. آنچه نادیدنی است آن بینی.
اگر یکی از حواس انسان ضعیف شود خداوند حواس دیگر فرد را قوی تر از دیگران میکند. در افراد روشندل معمولا حس لامسه قوی است و آنها با لمس کردن اشیاء آنها را میشناسند همچنین حافظه این افراد معمولا قویتر از دیگران است.