سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس فتای قم مطرح کرد؛

هشدار برای کلاهبرداری به شیوه تلفنی و پیامکی/ پای خودپرداز نروید

سرهنگ موالی گفت:با وجود هشدار‌های مکرر متأسفانه باز هم شاهد کلاهبرداری به شیوه تلفنی و پیامکی هستیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی موالی، رئیس پلیس فتای قم  اظهار کرد: یکی از شیوه‌های کلاهبرداری، ارسال پیامک با این مضمون است که «لطفاً مبلغ … را به این شماره کارت ارسال کنید»، برخی شهروندان نیز بدون تحقیق در خصوص مشخصات ارسال کننده پیامک و به علت سهل انگاری به محتوای پیام اعتماد می‌کنند.

او افزود: افراد کلاهبردار با ارسال پیامک‌های فریب دهنده و ایجاد میل و اشتیاق در گیرنده پیامک برای دریافت جایزه و پول، طعمه خود را به پای دستگاه‌های خودپرداز می‌کشانند.

رئیس پلیس فتای قم ادامه داد: یکی دیگر از روش‌های افراد سودجود ارسال پیامک با مضامین «شما برنده جایزه همراه اول یا ایرانسل» و «شما برنده .. گیگ اینترنت رایگان شده اید و برای دریافت جایزه با این شماره تماس بگیرید» است.

او اضافه کرد: متأسفانه برخی شهروندان با شماره مورد نظر تماس و مورد اغفال فرد کلاهبردار قرار می گیرند  و در نهایت ضمن مراجعه به دستگاه خودپرداز، حساب آنان خالی می‌شود.

موالی تاکید کرد: اطلاعات مربوط به شماره حساب، شماره کارت، رمز اول یا دوم کارت بانکی، کد اعتبار سنجی (cvv۲) خود را از طریق پیامک در اختیار هیچ کس قرار ندهید.

این مقام انتظامی گفت: برای انتقال وجه به حساب و کارت شما از سوی دیگران، لازم نیست شما پای دستگاه خودپرداز حاضر شوید.

این مقام انتظامی عنوان کرد:به‌رغم هشدار‌های مکرر پلیس برای پیشگیری از کلاهبرداری‌های پیامکی و تلفنی، متأسفانه باز هم شاهد این‌گونه جرائم در سطح جامعه هستیم.

سرهنگ موالی با بیان این که فریب آگهی‌های تبلیغاتی که به هر بهانه‌ای از شما تقاضای در خواست پرداخت وجه، حتی مبلغی اندک را دارند، نخورید، خطاب به شهروندان گفت: به پیامک‌های ارسال شده از منابع ناشناس و غیر معتبر اعتماد نکنید.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.