علیرضا وارثی مدیر کل بهزیستی استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین،گفت: از مجموع ناشنوایان استان، هزار و ۴۶۲ نفر دارای اختلالات شنوایی خفیف، هزار و ۵۶۳ نفر دارای اختلالات شنوایی متوسط، هزار و ۱۷۴ نفر دارای اختلالات شنوایی شدید و هزار و ۱۵۳ نفر دارای اختلالات شنوایی خیلی شدید هستند.
به گفته او، ۲ هزار و ۵۵۶ نفر از ناشنوایان استان هم مربوط به شهرستان قزوین است.
مدیر کل بهزیستی استان، سن سه هزار و ۵۹۴ نفر از ناشنوایان را بین ۱۸ تا ۶۵ سال بیان کرد.
مدیر کل بهزیستی استان گفت: ۲ هزار و ۵۹۶ نفر از ناشنوایان استان به علت مادرزادی و هزار و ۱۲۶ نفر هم بر اثر بیماری دچار این اختلال شده اند.
وارثی، ژنیتیک، سانحه و عوارض زایمان را از دیگر دلایل این اختلال شنوایی در استان بیان کرد.
او گفت: طرح غربالگری شنوایی نوزادان با هدف شناسایی به موقع و زود هنگام اختلالات شنوایی و مداخله بهنگام برای جلوگیری از عوارض کم شنوایی حداکثر تا سن یک ماهگی نوزاد انجام میشود.
مدیر کل بهزیستی استان افزود: این طرح از سال ۸۶ در استان قزوین به اجرا در آمد و هم اکنون در بیمارستانهای دولتی کوثر و رازی قزوین، تامین اجتماعی و شفا تاکستان و امیر المومنین بویین زهرا و همچنین در بیمارستانهای خصوصی دهخدا، پاستور، مهرگان قزوین، رحیمیان شهیستان البرز، ولی عصر (عج) آبیک در حال اجراست.
او اضافه کرد: در این برنامه نوزادان در صورت مشکوک شناخته شدن به مراکز تخصصی شنوایی سنجی ارجاع میشوند.
وارثی گفت: نوزادان پس از مراجعه به شنوایی سنجی و انجام آزمایشهای تشخیصی تحت درمان قرار میگیرند و در صورت نیاز به پزشکان متخصص ارجاع میشوند.
او افزود: در نیمه نخست امسال ۴ هزار نوزاد در استان غربالگری شد که ۳۵ نفر زا آنها به اختلالات شنوایی مشکوک بودند.
مدیر کل بهزیستی استان گفت: به علت شیوع کرونا در فروردین واردیبهشت طرح غربالگری شنوایی تعطیل بوده است.
انتهای پیام/