به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز با اشاره به برداشت انگور دیم از سطح هزار و ۳۰۰ هکتار تاکستانهای شهرستان نی ریز، اظهار کرد: پیش بینی میشود امسال بیش از ۲ هزار تن انگور از باغ های نی ریز برداشت شود.
او با اشاره به اینکه رقم غالب انگور شهرستان محلی و به صورت دیم است، تصریح کرد: عملیات برداشت این محصول از اواخر شهریور ماه آغازشده است و تا نیمه مهرماه ادامه دارد.
علیرضا بصیری ادامه داد: سطح عمده انگور نی ریز در بخش مرکزی و شهر مشکان بخش پشتکوه است که بیشتر آن به صورت شیره انگور و بقیه به صورت تازه خوری و مویز روانه بازار مصرف میشود.
انتهای پیام/