به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،بهروز مهدلو مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان شامگاه سهشنبه در نشست بررسی مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان آران و بیدگل، صاحبان صنایع و تولیدکنندگان را پاره تن دولت برشمرد و اظهار داشت: افتخار داریم در دو سال و نیم گذشته هیچ واحد تولیدی به دلیل مالیات بسته نشده و تا جای ممکن همه راهکارها در راستای کمک به صنعتگران از جمله تخفیف و تقسیط مالیات انجام شده است.
مهدلو شرایط کشور در برهه کنونی را حساس دانست و افزود: مشکل تعهد ارزی تولیدکنندگان نیز باید از سوی مجلس شورای اسلامی و هیات مشترک سران سه قوه بررسی و حل و فصل شود و این مشکل در استان و حتی وزارتخانه قابل حل نیست.
او همچنین تشریح کرد: ۲۲۰ هزار کسبه در استان اصفهان داریم که مالیات ۲۲ هزار کسبه، نزدیک به ۱۰ درصد آنها، از سوی سازمان امور مالیاتی بررسی خواهد شد و مالیات ۹۰ درصد باقیمانده بر اساس خوداظهاری مالیات محاسبه خواهد شد.
او بیان کرد: همچنین مالیات ۹۰ درصد واحدهای تولیدی استان اصفهان که حدود ۲۶ هزار واحد تولیدی را شامل میشود، بر اساس خوداظهاری محاسبه خواهد شد و البته پس از پذیرش خوداظهاری، اگر موردی برخلاف آن ثابت شود، در محاسبه مالیات بازنگری خواهد شد.
آران و بیدگل سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار فرش ماشینی صادرات دارد
فرماندار آران و بیدگل نیز در این نشست با اشاره به صادرات سالانه افزون بر ۱۰۰ میلیون دلاری فرش ماشینی گفت: این شهرستان در نتیجه به دست آوردن رتبه نخست کشور و رتبه دوم جهان با تولید سالانه ۶۰ میلیون مترمربع فرش ماشینی، به برندی در تولید این کالا در دنیا تبدیل شده است.
اسماعیل بایبوردی افزود: بیشترین فرش ماشینی از شهرستان آران و بیدگل به مقصد کشورهایی مانند جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، امارات متحده، عراق، قطر و گرجستان صادر میشود.
او با اشاره به فعالیت ۸۰۰ کارخانه فرش ماشینی دارای مجوز بهرهبرداری در آرانوبیدگل بیان کرد: این شهرستان با وجود تحریمهای ظالمانه، کمترین میزان تعطیلی واحدهای صنعتی در کشور را داشت و نرخ بیکاری در آن نزدیک به پنج درصد بود.
فرماندار آران و بیدگل راهاندازی نمایشگاه و جشنوارههای فروش فرش را عاملی مهم در ایجاد تحرک اقتصادی و اجتماعی در این بخش برشمرد و اظهار داشت: هویتبخشی و بازآفرینی هویت این شهرستان از طریق محصولات تولیدی، از هدفهای مهم برگزاری چنین جشنوارههایی است.
او حمایت دولت از صنعت فرش ماشینی در حوزههای ارزی، واردات مواد اولیه و صادرات محصول را ضروری دانست و تاکید کرد: باید سرمایهگذاران را به عنوان قهرمانان ملی ببینیم که در شرایط سخت تحریم به اشتغال و رونق تولید کمک میکنند و ما نیز باید به دنبال تسهیل امور آنها باشیم.
بایبوردی تشکیل شرکت تعاونی صنایع فرش ماشینی شهرستان آران و بیدگل، متشکل از شرکتهای بافنده با هدف راهاندازی صنایع ریسندگی و تبدیل الیاف به نخ در شرایط تحریم را مهم ارزیابی کرد و افزود: این مهم میتواند تولید و توزیع نخ در بین شرکتهای فرش ماشینی را آسانتر و از رکود تولید فرش ماشینی جلوگیری کند.
او به مشکلات اخیر صاحبان صنایع فرش ماشینی شهرستان آران و بیدگل در تهیه مواد اولیه، الیاف و نخ اشاره کرد و گفت: برندسازی و هویت بخشی به شهرستان آران و بیدگل با برگزاری جشنوارهها و جشنهای مربوط به محصولات تولیدی این شهرستان مهم است.
انتهای پیام/م