سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز به کار شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در نمایشگاه افغانستان

نمایشگاه تخصصی آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران با هدف توسعه و افزایش سهم بازار کشورمان در افغانستان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایشگاه تخصصی آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در شهر کابل افغانستان با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران آغاز به کار کرده است. در آیین افتتاح این نمایشگاه رییس اکو افغانستان، شهردار کابل، معاون وزیر صمت افغانستان، سفیر ایران در کابل، معاون وزارت نیروی ایران، شهردار اصفهان و دبیرکل اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران حضور داشتند.

بر اساس این گزارش رویکرد جمهوری اسلامی ایران به بازار افغانستان، صادرات خدمات فنی و مهندسی و تکنولوژی است که در این راستا با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی پاویون شرکت‌های دانش بنیان با حضور قریب به ۳۰ شرکت در این نمایشگاه تشکیل شده است تا توانمندی‌های خود را در حوزه‌های آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی در افغانستان معرفی می‌کنند.

در این رویداد، علاوه بر نمایش توانمندی‌ها نشست‌های مختلفی برای افزایش تعاملات و مذاکرات تجاری با طرف‌های تجاری افغانستان برنامه‌ریزی شده است.

گفتنی است؛ نمایشگاه تخصصی آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در کابل افغانستان با حضور بیش از ۶۰ واحد تولیدی در مساحت ۳ هزار متر مربع از اول تا سوم مهر پذیرای سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی حوزه آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران است.

اشتراکات فرهنگی و مذهبی و کیلومتر‌ها مرز مشترک میان ایران و افغانستان فرصت‌های ذاتی و ارزشمندی برای توسعه فناوری دو کشور و رهیافت به تحقق تفکر منطقه قوی‌تر ایجاد کرده است؛ از سوی دیگر تحریم‌های سال‌های اخیر و میل فراوان به تولید بومی و استفاده از توانمندی‌های متخصصان داخلی کشورمان، توانسته است سطح دانش و فناوری بخش خصوصی ایران را به استاندارد‌های قابل قبولی برساند که ایران درصدد آن است که از این فرصت در راستای صادرات محصولات فناورانه بومی استفاده کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.