سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاد حوزه علمیه قم:

اشتغال نفس در دنیا و آخرت انسان را نجات می‌دهد

حجت الاسلام مومنی گفت: کسی که عمر خود را به کسالت و تنبلی می‌گذراند به مقام معیت با اهل‌بیت (ع) نمی‌رسد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی استاد حوزه علمیه قم در مراسم عزاداری دهه اول ماه صفر که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد گفت: امام سجاد (ع) در حدیثی فرمودند انسان نجات پیدا نمی‌کند مگر با سه چیز که نخست نگهداری از زبان است.

حجت الاسلام مومنی با بیان اینکه روز قیامت هیچ از عضوی از بدن به‌اندازه زبان عذاب نمی‌شود افزود: مهم‌ترین دلیل شیوع گناهان زبان در جامعه از بین رفتن قبح گناه‌های صادره از زبان است.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: امام زین‌العابدین (ع) فرمودند صدقه دادن، صبر کردن در مصیبت‌ها، حلم و راست‌گویی در زمان ترس از شرایط معیت و همراهی با امام است.

مؤمنی با بیان اینکه اشتغال نفس در دنیا و آخرت انسان را نجات می‌دهد عنوان کرد: کسی که عمر خود را به کسالت و تنبلی می‌گذراند به مقام معیت با اهل‌بیت (ع) نمی‌رسد.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: اگر کسی دینی بر گردنش باشد به مقام معیت نمی‌رسد، بسیاری از افراد بوده‌اند که در گذر زمان با اهل‌بیت (ع) بودند، ولی در مراحل آخر عمر از مسیر اهل‌بیت (ع) فاصله گرفته و به بیراهه رفتند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت گریه از ترس خداوند گفت: یکی از موضوعاتی که امام سجاد (ع) فرمودند انسان را نجات می‌دهد گریه از ترس خدا است، گریه در محضر خداوند و راز و نیاز کردن با او سبب اعتبار انسان می‌شود.

او ادامه داد: اگر انسان خطایی کرده باید در محضر خدا استغفار کند و نسبت به عملی که انجام داده احساس مسئولیت و تقصیر کند و از خداوند خاضعانه درخواست عفو و بخشش کند.

مومنی با اشاره به شروط تحقق معیت اهل‌بیت (ع) بیان کرد: ترک محرمات، نوع‌دوستی، مواسات، کمک مؤمنانه، صبر بر مصائب، حلم در هنگام غصب، صدق در هنگام خوف از جمله این شروط است.

استاد حوزه علمیه قم یادآورشد: معیت با اهل‌بیت (ع) در دنیا و آخرت، در زیارت عاشورا از خداوند متعال درخواست می‌شود که نیازمند موالات و برائت از دشمنان اهل‌بیت (ع) است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.