به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رئیسی در نشست علنی شورا با اشاره به بازگشت تعدادی از اموال شهرداری اظهار داشت: تلاش نیروهای واحد حقوقی و املاک شهرداری در این پروندهها ستودنی است چراکه از دستاندازی به اموال بیتالمال جلوگیری کردند.
او افزود: با توجه به اینکه قیمت املاک روز به روز در حال افزایش است بنابراین واحد حقوقی و املاک باید نظارت بیشتری بر اموال شهرداری داشته باشد تا از حق مردم و اموال شهرداری به خوبی دفاع کند.
بیشتر بخوانید
رئیسی با اشاره به اینکه پروندههایی که توسط واحد حقوقی و املاک در حال حاضر پیگیری و منجر به بازگشت اموال شهرداری شده است برابر سه سال بودجه شهرداری است اضافه کرد: باید یک بانک اطلاعاتی کامل از اموال شهرداری تهیه و در سامانه ثبت شود که از دستاندازی افراد به بیتالمال جلوگیری شود.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و تشکر از دستگاه قضا، واحد حقوقی و املاک شهرداری و کمیسیون حقوقی شورای شهر خاطرنشان کرد: باید یک نگاه ویژه نسبت به کارکنان پرتلاش به ویژه واحد حقوقی که در این پروندهها توانستند اموال شهرداری را بازگشت دهند، داشته باشیم.
او با بیان اینکه از مشاوران حقوقی قوی باید در واحد حقوقی استفاده شود، گفت: برخیها در گذشته اعتقاد داشتند که املاک شهرداری باید فروخته و در برج دوقلو هزینه شود، اما باید امروز درس عبرت بگیریم و اجازه تکرار اشتباهات گذشته را ندهیم.
امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه با بیان اینکه همه ما با هر تخصصی برای آسایش و رفاه مردم باید تلاش کنیم، بیان کرد: در راستای اخذ سند برای تمامی اموال شهرداری به ویژه خیابانهای تازه تأسیس اقدامات لازم انجام شود تا اموال مجموعه مدیریت شهری به وضوح مشخص باشد.
مصطفی حیدری دیگر عضو شورای اسلامی شهرکرد هم ضمن تشکر از رئیس کل دادگستری، دادستان، سازمان بازرسی و قضات دادگستری خاطرنشان کرد: با ارائه مستندات کامل دستگاه قضا امروز به کمک مجموعه مدیریت شهری آمده تا اموال شهرداری بازگشت داده شود.
او افزود: در حال حاضر حدود یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از اموال شهرداری بازگشت داده شده و با پیگیری پروندههای دیگر این مبلغ به بیش از دو هزار میلیارد تومان افزایش مییابد.
حیدری اضافه کرد: حقوقات از دست رفته شهرداری بابت سوءاستفادهها، تفکیکها و عقبنشینیها باید بازگشت داده شود که این کار نیازمند بررسی پروندههای گذشته است.
او ادامه داد: از طریق رسانهها باید اطلاعرسانی شود تا افرادی که از املاک شهرداری مطلع هستند نسبت به معرفی آن به مدیریت شهری اقدام نماید.
حمید فتحاللهی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و تشکر از کارشناسیهای دقیق انجام شده بیان کرد: اگر کارشناسی دقیق کارشناسان نبود شاید امروز مدیریت شهری را دچار مشکل میکرد، اما خوشبختانه کارشناسیها به درستی انجام شد.
او گفت: گاهی اوقات انتقاداتی به واحد حقوقی و املاک وارد است، اما در این پروندهها تلاش کردند و اموال بیتالمال را بازگرداندند.
علیرضا توکلی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست خاطرنشان کرد: واحد حقوقی تلاش بسیار خوبی در این پروندهها داشته است، اما باید این نیروها یک امنیت شغلی داشته باشند که میطلبد در راستای تبدیل وضعیت این نیروها تلاش شود.
اسماعیل زماندوست سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع شهرداری شهرکرد هم با اشاره به تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی گفت: چارت سازمانی بررسی و در صورت امکان این کار انجام خواهد شد.
او با اشاره به ثبت املاک شهرداری در سامانه افزود: امروز کار سنتی پاسخگو نیست بنابراین باید املاک و داراییها در سامانه ثبت و ورود و خروج املاک به صورت کامل مشخص شود.
زماندوست اضافه کرد: نیروهای حقوقی باید انرژیشان را بر روی املاکی بگذارند که به آنها دستاندازی شده است.
انتهای پیام/ف