سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالانه ۱۰۰ تن گوشت قرمز توسط کارآفرین ایرانشهری تولید می‌شود

مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر گفت: علی خاکی زهی یکی از کارآفرینان این شهرستان سالانه بیش‌از ١٠٠ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می‌کند. ‌

مجید فیاضی مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: علی خاکی زهی  کارآفرین با راه‌اندازی واحد پرواربندی گوساله در ایرانشهر توانسته سهم مهمی در تامین گوشت قرمز شهرستان داشته باشد.

او  بیان کرد: وی که ۶٢ سال سن دارد با هزینه شخصی خود به ارزش ١٠ میلیارد ریال اقدام به راه‌اندازی واحد پرواربندی گوساله کرده به طوریکه سالانه بیش‌از ٢٠٠ راس گاو در این واحد پرورش می‌دهد.

مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر گفت: این کارآفرین با راه‌اندازی یک واحد گاوداری زمینه اشتغال پنج نفر را فراهم کرده است.

او  بیان کرد: خاکی زهی یکی از کشاورزان و دامداران فعال ایرانشهر است که در کنار کار کشاورزی نقش مهمی در تامین گوشت قرمز منطقه نیز دارد.

فیاضی اظهارداشت: ایرانشهر با داشتن زمین‌های حاصلخیز و یونجه فراوان محل خوبی برای پرورش دام سبک و سنگین است.

او  تصریح کرد: هم‌اینک بیش‌از ۱۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین در شهرستان ایرانشهر نگهداری می‌شود.

ایرانشهر از توابع سیستان و بلوچستان در ۳۳۷ کیلومتری زاهدان مرکز این استان و در مسیر ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.