سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

داستان غمگین شاد برای دانش آموزان روستایی خراسان رضوی/روستائیان نمی توانند از شاد استفاده کنند!

برخی از دانش‌آموزان حاضر در روستا‌های خراسان‌رضوی به دلیل نبود زیرساخت‌های اینترنتی نمی توانند از نرم افزار شاد استفاده کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، برخی از دانش‌آموزان حاضر در روستا‌های خراسان‌رضوی همچنان با معضل اینترنت مناسب برای دسترسی به سامانه شاد روبرو هستند.

از اسفند ماه سال گذشته بود که براساس مصوبه ستاد ملی کرونا مدارس تعطیل و پس از چند وقت نیز آموزش به صورت مجازی آغاز شد.

آموزش و پرورش نیز از سیستمی به نام «شاد» استفاده کرد، اما نبود زیرساخت‌های اینترنتی در برخی مناطق سبب شد تا دانش آموزان نتوانند از این سیستم استفاده و حتی برخی دروس را نخواندند.

پس از امتحانات پایان سال بود که اعلام شد شروع سال تحصیلی هم به صورت مجازی خواهد بود و امکانات و زیرساخت‌ها برای رفع مشکل ارتباطی در روستا‌ها سوق پیدا کرد، ولی این مهم همچنان محقق نشده است.

یکی از دانش آموزان روستا‌های بخش کاخک گناباد می گوید: هنوز اینترنت نداریم و نمی‌توانیم از سیستم شاد استفاده کنیم و برای همین به مدرسه می‌رویم برای درس خواندن، اما بیشتر بچه‌های مدارس شهر از سیستم شاد استفاده می‌کنند.
 

بیشتربخوانید


یکی دیگر از دانش آموزان در زمینه اینترنت و سیستم آموزش مجازی می گوید: سال گذشته کلی هزینه اینترنت دادیم، ولی سرعت در روستا پایین بود و به سختی توانستیم کلاس‌ها را گوش کنیم، اما امسال مشکل هزینه حل شده، ولی همچنان کیفیت اینترنت پایین است.

مرادی یکی از والدین دانش آموزان نیر می گوید: چند ماه است که اعلام شده در زمستان احتمال اوج کرونا وجود دارد و مدارس تعطیل و آموزش مجازی خواهد شد، ولی برنامه‌ریزی از سوی مسئولان برای رفع مشکلات زیرساختی اینترنت دیده نمی‌شود و همچنان دانش آموزان مشکل دارند.

حسین احمدی مدیر آموزش و پرورش گناباد نیز در زمینه مشکلات دانش آموزان برای استفاده از سیستم شاد و اینترنت می گوید: با وجود اقدامات مخابرات برای کاهش و برطرف کردن تنگنا‌های اینترنت در مناطق روستایی، هنوز هم زیرساخت‌های این مناطق کافی نیست.

او افزود: ۶۵ روستا در بخش‌های مرکزی و کاخک گناباد طی چند ماه گذشته با مشکلاتی در این بخش دست به گریبان بودند که از این تعداد در ۳۰ روستا زیرساخت‌های لازم فراهم شد و مودم رایگان در اختیار مدارس آن‌ها قرار گرفت و ارتباط آن‌ها با شبکه شاد برقرار شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: بیشتر روستا‌هایی که در برقراری اینترنت دارای مشکل هستند با شهر فاصله زیادی دارند و مشکل حادی از نظر شیوع کرونا در آن‌ها وجود ندارد و آموزش مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس آن‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود، ولی اگر شرایط در این مناطق هم حاد شود در تشکیل کلاس‌ها و ارتباطات آموزشی از طریق فضای مجازی در آینده نزدیک با مشکل مواجه می‌شوند.

احمدی بیان کرد: اداره مخابرات گناباد برای برطرف کردن تنگنا‌های این روستا‌ها اقدامات زیرساختی را در دستور کار قرار داده است و طی چند ماه آینده این تنگنا‌ها کاهش می‌یابد.

او تصریح کرد: در برقراری اینترنت ADSL هم علاوه بر تعدادی از روستاها، برخی مدارس  گناباد نیز با مشکلاتی مواجه هستند و برای کاهش معضل برقراری ارتباط اینترنتی مودم‌های دارای سیم کارت خریداری کرده اند تا مشکل برقراری ارتباط آموزشی با دانش آموزان از طریق فضای مجازی کاهش یابد
 
منبع: تسنیم
 
انتهای پیام//ف.س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۲ ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
سلام. ابلاغهای معلمین مهارتی هنرستان پروین اعتصامی منطقه 17 تهران به شکلی است که برخی از آنان به امکانات شاد دسترسی ندارند. مدیر هم گردن نمی گیرد و سامانه سناد را مقصر می داند.
ایرانی
۱۲:۰۵ ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
خوب از ناراحت استفاده کنند