به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در یادداشتی به مناسبت هفته دفاع مقدس در کانال سروش خود نوشت؛ هشت سال دفاع مقدس از یک سو مظهر و نماد مقاومت ملت ایران در برابر ظلم و استکبار و از سوی دیگر دانشگاهی به عظمت اساتید و شاگردان آن است. اساتیدی همچون محمد بروجردی، احمد کاظمی و قاسم سلیمانی و شاگردانی همچون شهید حججی و همه شهدای مدافع حرم. دانشگاهی که با ترویج گفتمان بازدارندگی حسینی، کشور را برای قرنها بیمه اباعبدالله الحسین (ع) و قمر بنیهاشم (ع) ساخت.
بیشتر بخوانید
هفته دفاع مقدس فرصتی مناسب برای بازخوانی زرینترین برگ تاریخ ملت ایران است تا درسهای این واقعه مهم در حافظه تاریخ ماندگار بماند.
سردار جلالی با اشاره به پیامهای راهبردی دفاع مقدس برای ایران امروز مینویسد؛
- ۸ سال دفاع مقدس یادآور اخلاقی و ارزشی کردن یکی از تلخترین وقایع تاریخ یعنی جنگ ذیل مفاهیم بلند الهی و دینی اسلام است. ما نجنگیدیم؛ ما ۸ سال از آرمانهای مقدسمان دفاع کردیم.
- ۸ سال دفاع مقدس جلوه ما میتوانیم و امکان و استعدادهای یک امت واحده برای غلبه بر شدیدترین بحرانهاست.
- ۸ سال دفاع مقدس نشان داد تنها با وجود یک رهبر حکیم و فرزانه است که میتوان از شرافت یک ملت صیانت کرد و دشمنان خونخوار را به عقب راند.
- ۸ سال دفاع مقدس نشان داد مهم نیست کدام سوی میدان جنگ، ابزار و امکانات بیشتری دارد، مهم این است که در جنگ ارادهها چه کسی پیروز میشود.
- ۸ سال دفاع مقدس به ما آموخت که کشور همواره باید در عالیترین سطح آمادگی و بازدارندگی باشد چراکه دشمنانی دارد که به خون این ملت تشنه هستند.
- ۸ سال دفاع مقدس جلوه حقیقی تحقق وعده نصرت الهی است؛ وَ الَّذِینَ جاهَدُوا فِینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا...
- ۸ سال دفاع مقدس جلوه ظهور و بروز کمالات انسانی در عالیترین سطوح خود بود و به ما نشان داد ایثار و ازخودگذشتگی انسانها چگونه میتواند به اوج برسد.
- ۸ سال دفاع مقدس مکتبی بود که امثال شهید قاسم سلیمانی در آن تربیت یافت و همچنان امثال او در ذیل ارشادات این مکتب قد میکشند.
- ۸ سال دفاع مقدس سرچشمه زنده فرهنگ مقاومتی بود که امروز عراق، یمن، لبنان، سوریه و ... را به کانون مقاومت اسلامی تبدیل ساخته است.
- ۸ سال دفاع مقدس گنجینه اعتقادی، اخلاقی، علمی و دفاعی برای ساختن ایران فرداست به شرطی که این گنجینه را درست فهم کنیم و از دستاوردهای آن صیانت کنیم.
انتهای پیام/