او ادامه داد: در قانون برنامه پنج ساله ششم نوشتیم که زنان سرپرست خانوار با جمعیت ۳ میلیونی از مهمترین گروههای آسیبپذیر جامعه هستند. قانون به گونهای نگارش شده است که برنامه اجراییش باید به تصویب مجلس برسد.
چنارانی اظهار کرد: همه ما از دولتی شکایت میکنیم که همه کارهایش روی زمین مانده است. یک جا دولت لایحهای تصویب کرده است که به کمیسیون برنامه و بودجه رفته است.
نماینده نیشابور بیان کرد: امروز با کمیسیونهای تخصصی صحبت میکنم، چرا کمیسیون برنامه و بودجه باید لایحهای که دولت برنامه ریزی کرده است و محل بودجهاش را تعیین کرده است، برگشت بزند؟
او افزود: این موضوع باید با قید فوریت به تصویب برسد تا بودجهای را برای توانمندسازی زنان اختصاص دهیم. امروز اداره زندگی برای خانوادههایی که همسران با هم کار میکنند و درآمد ثابت دارند، سخت است.
چنارانی اظهار کرد: حمایت از زنان سرپرست خانوار بر عهده حکومت اسلامی، مجلس و دولت است.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ریاست وقت صحن در پاسخ به این نماینده گفت: کمیسیونها در صورتی که موضوعی در دستور کار دارند، باید رسیدگی کنند. البته کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کرده در این زمینه لایحهای نداشتهایم، بلکه مسئله لغو موضوعی بوده که رد کردهاند.
او بیان کرد: در مورد تذکر به دولت، حضرت عالی ۷ تذکر کتبی به دولت داده بودید، اگر میخواهیم کم تذکر بدهیم باید از خودمان شروع کنیم و از سایر دوستان هم باید خواهش کنیم توجه داشته باشند.
انتهای پیام/