شریف افزود: این شورا ماموریتی را به کمیته سیاسی شورای هماهنگی داده و قرار شده که این کمیته تا پایان مهرماه به جمع بندی نهایی خود در این زمینه دست یابد و نتیجه آن را در صحن شورای هماهنگی مطرح کند تا این راهبرد به تصویب برسد.
او درباره احتمال عدم معرفی کاندیدا توسط اصلاح طلبان و یا معرفی کاندیدای مستقل توسط هر حزب گفت: تا به حال چنین موضوعی مطرح نشده است و تا مادامی که راهبرد نهایی تدوین نشده، نمیشود در این خصوص قضاوت کرد.
فعال اصلاح طلب اضافه کرد: همچنین بحثی در خصوص اینکه هر یک از احزاب میتوانند به صورت جداگانه کاندیدا معرفی کنند یا فعالیت جداگانه داشته باشند صورت نگرفته، بلکه اتفاقا بیشترین تاکید بر موضوع عملکرد جبههای اصلاح طلبان است و اینکه به صورت یک مجموعه واحد در انتخابات شرکت کنند.
بیشتر بخوانید
شریف در تشریح وضعیت جریان اصولگرا انتخابات گفت: با توجه به نتایجی که اصولگرایان در انتخابات مجلس یازدهم به دست آوردند گمان میکنند که احتمالا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ هم موفق باشند، اما اگر منصفانه به این موضوع نگاه کنیم درمی یابیم که موفقیت اصولگراها در غیاب جریان اصلاحات شکل گرفت.
دبیر کل حزب همبستگی ایران اسلامی خاطر نشان کرد: البته اگر قرار باشد رقابت ریاست جمهوری هم در غیاب جریان اصلاحات صورت بگیرد این دیگر اسمش رقابت نیست و صرفا یک رقابت درون جریانی در دایره اصولگرایی است، اما اگر قرار باشد که کاندیداهای توانمند دو طرف با هم رقابت کنند شانس بیشتری برای موفقیت اصلاح طلبان قائل هستیم، چون اصلاح طلبان همیشه برنامههایی ارائه دادند که توام با نوآوری بوده و از بدنه اجتماعی قوی تری هم برخوردار هستند.
عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: هرچند باید اذعان کرد که عملکرد دولت در این هشت سال آسیبهایی را به سرمایه اجتماعی جریان اصلاح طلب وارد کرده است، ولی با این حال نمیتوان درباره نتایج این انتخابات پیش داوری کرد و هیچ جریانی هم نمیتواند از پیش خود را برنده این عرصه بداند.
او در پایان بیان کرد: الان اصولگراها برخلاف اصلاح طلبان با تراکم کاندیدا مواجه هستند و این موضوع همواره یکی از مشکلاتی است که اصولگراها با آن مواجه بوده اند، بهطوری که یکی از دلایل ناکامی اصولگراها در انتخابات پیشین همین تعدد کاندیدا بوده که احتمالا در انتخابات سال بعد هم این اتفاق مجددا تکرار خواهد شد.
انتهای پیام/