سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳ راهکار آسان برای کاهش مصرف نمک

با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف محصولات غذایی با میزان نمک پایین و محدود کردن مصرف مواد غذایی فراوری شده میتوان میزان نمک دریافتی را کاهش داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افراد بزرگسال مجاز به مصرف بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در یک روز نیستند، اما بیشتر مردم در آمریکا حدود ۵۰ درصد بیش از مقدار تعیین شده سدیم مصرف می‌کنند.

میزان قابل توجهی از سدیم مصرفی از مواد غذایی فراوری شده ناشی میشود به همین دلیل طبخ غذای خانگی میتواند میزان نمک دریافتی را کاهش دهد.

به گفته متخصصان سلامت در آمریکا، بدن برای حفظ عملکرد طبیعی ماهیچه‌ها و عصب‌ها به مصرف سدیم نیاز دارد. هرچند، ۹۰ درصد از بزرگسالان در آمریکا میزان زیادی نمک مصرف میکنند که میتواند خطر ابتلا به عارضه فشار خون بالا، سکته مغزی و دیگر بیماری‌های خطرناک را افزایش دهد.

به گزارش اینسایدر، کاهش میزان سدیم مصرفی به نسبت زیادی به نوع غذای فرد بستگی دارد. در ادامه به راهکار‌هایی اشاره شده که با کمک آن‌ها میتوان میزان مناسب مصرف نمک را رعایت کرد:

کنترل رژیم غذایی: با یادداشت نوع غذای مصرفی، میزان آن و مقدار نمک موجود در هر خوراکی یا استفاده از نرم افزار‌های رژیم غذایی میتوان مصرف روزانه نمک را کنترل کرد.


بیشتر بخوانید


انتخاب مواد غذایی حاوی سدیم پایین: محصولات خوراکی متعددی وجود دارند که حاوی میزان ناچیزی از سدیم یا فاقد آن هستند. پیش از مصرف مواد غذایی میتوان به برچسب ارزش غذایی هر محصول مراجعه کرد و با توجه به میزان سدیم موجود در محصول و ارزش روزانه آن نسبت به انتخاب ماده غذایی و مصرف آن اقدام کرد.

محدود کردن مصرف مواد غذایی فراوری شده: میزان سدیم موجود در مواد غذایی فراوری شده یا آماده بیشتر از حد تصور است. برخی افراد بر این باورند افزودن نمک سر سفره و میز غذا موضوع مساله ساز است در حالی که انتخاب مواد غذایی فراوری شده نیز شاید به شکلی نامحسوس حجم قابل توجهی از سدیم مصرفی را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.