سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

البرزشناسی؛

روستای کهن کندر، از طبیعتی گیرا تا تاریخی به بلندای البرز/ ماجرای عجیب حفره‌های باستانی و کوهستانی

روستای کندر با آثار باستانی و حفره‌های مرموز تاریخی و کوهستانی اش از توابع شهرستان کرج است.

حسن شاه‌محمدی، البرز پژوه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: کندر به نام‌های دیگری مانند کن دور و کهن دور هم خوانده می‌شود و به این دلیل به آن کهن دور می گویند که دارای اشیای قدیمی است و دلیل اینکه به آن کن دور می گویند این است که به امامزاده داوود راه دارد.

او افزود: در زمانی نه چندان دور زنان روستا در منزل به قالی‌بافی مشغول بودند اما امروزه به دلیل گرانی پشم، قالی بافی دیگر رونق ندارد و در حال حاضر ۳ الی ۴ دار قالی در روستا وجود دارد که دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد.

شاه‌محمدی گفت: کندر دارای جاذبه‌های گردشگری زیادی است که از جمله آن می توان به چشمه آب معدنی اشاره کرد .

او افزود: در دل کوه‌های روستا حفره‌هایی به چشم می‌خورد که شکل منظمی دارند به همین دلیل می‌توان گفت ساخت دست بشر است که به منظور استفاده خاصی ساخته شده‌اند به طور مثال در دل یکی از کوه‌ها حفره‌ای وجود دارد که به طور حتم به منظور تیراندازی به دشمنان مورد استفاده قرار می گرفته است که به آن اشکفت گفته می‌شود.

این البرزپژوه گفت: خانه های قدیمی روستا همچنان بافت خشتی و گلی خود را حفظ کرده‌اند اما برخی خانه‌ها بازسازی شده‌اند و شکل اولیه خود را از دست داده‌اند. از جاذبه‌های تاریخی و باستانی دیگر این روستا می توان از امام زاده عبدالله(ع)، امامزاده طاهر(ع)، تپه های باستانی و قبرستان قدیمی کندر نام برد.

انتهای پیام/د.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.