او ادامه داد: با یک مطالعه در قانون اساسی میتوان دریافت که اصلا قید مساله زن یا مرد بودن در آن مطرح نشده و واژه رجال سیاسی زنان را هم شامل میشود؛ بنابراین منعی در این زمینه وجود ندارد.
غیرت با اشاره به عدم تایید صلاحیت اعظم طالقانی در ابتدای انقلاب توسط شورای نگهبان، افزود: خانم اعظم طالقانی یک بار کاندیدا شد که مخالفت هایی با حضور او صورت گرفت؛ اما این مخالفتها به سبب زن بودن او نبود. البته در این باره که واژه رجال سیاسی زنان را هم شامل میشود یا خیر تفاوت نظرهایی وجود دارد، اما ما معتقدیم که زن ها هم شامل این بند میشوند.
بیشتر بخوانید
این فعال حقوقی کشورمان در پاسخ به این سوال که پس چرا تا به حال رئیس جمهور زن در کشور نداشتیم؟ گفت: اگر رئیس جمهور زن نداشتهایم به این سبب است که داوطلبی هم در این زمینه نداشتیم و تلاشی هم در این باره انجام نشده است؛ ناگفته نماند که این موضوع سادهای نیست و تمام جوانب امر باید سنجیده شود.
او خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما فقط ۴ نفر نامزد ریاست جمهوری نداریم که بگوییم خانمها داوطلب شدهاند و کسی مانع آنها شده؛کما اینکه در حال حاضر اصلا کسی داوطلب این موضوع نشده است، ولی اگر داوطلب وجود داشته باشد باید به این موضوع توجه کرد که واژه رجال سیاسی صرفا شامل مردان نشده و خانم ها را هم شامل میشود.
انتهای پیام/
گرانی ونبود خودرو وبدبختی کم است حالا مانده که زنها رئیس جمهور بشن - دور شدن زنها از خانه و چسبیدن آنها به شغل ومدل شدن باعث بد تربیت شدن فرزندان جامعه شده و نسل بدی در حال شکل گیری است .