سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه الزهرا (س) مطرح کرد؛

پذیرش ۳۰۰۰ دانشجوی جدید الورود در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س)

ملانظری گفت: امسال ۳۰۰۰ دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی در دانشگاه الزهرا (س) پذیرش می‌شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری شروع ترم تحصیلی جدید با رویکرد آموزش مجازی (تمهیدات و زیر ساخت ها) صبح امروز ( چهارشنبه، ۲۶ شهریور) با حضور مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) و جمعی دیگر از معاونان و مسئولان این دانشگاه در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا (س) در حاشیه این نشست اظهار کرد: بسیار خوشحال هستیم که توانستیم از آموزش‌های سنتی به آموزش‌های مجازی سوق پیدا کنیم.

او افزود: تمامی دانشگاه‌ها در گام اول تغییر آموزش‌های سنتی به آموزش‌های مجازی، ایجاد زیرساخت و فراهم کردن کلاس‌های مجازی را مورد نظر قرار داده بودند. در ترم جاری تمرکز بر کیفیت آموزش مجازی به عنوان گام بعدی دانشگاه الزهرا (س) برنامه ریزی شده است.

ملانظری تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم کیفیت آموزش‌های مجازی را در ترم جاری افزایش دهیم. خوشبختانه از جهت توانمندی‌ها و زیر ساخت‌های فنی برای ارتباط با دانشجویان مشکلی نداریم، اما نمی‌توانیم بگوییم که همه دانشجویان می‌توانند از شرایط کلاس‌های مجازی استفاده کنند، بلکه برخی از شهر‌ها از نظر اینترنتی مشکل داشته و شاید به خوبی نتوانند از آموزش‌ها استفاده کنند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: امسال ۳۰۰۰ دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به عنوان دانشجویان جدید الورود در دانشگاه الزهرا (س) پذیرش می‌شوند که امیدواریم بتوانیم آموزش‌های مجازی را به خوبی برای آنان فراهم کنیم.

برگزاری بیش از ۹۸ درصد کلاس ها بصورت آنلاین و آفلاین در ترم گذشته

رئیس دانشگاه الزهرا تاکید کرد: در ترمی که گذشت بیش از ۹۸ درصد کلاس ها بصورت آنلاین و آفلاین برگزار و تمامی محورهای درسی پوشش داده شد و توانستیم سر موعد امتحانات را برگزار کنیم، ایم امر عامل تجربه ای نو در زمینه ورود به سال تحصیلی جدید شد.

او گفت: تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد قدیمی و جدید الورود دانشگاه الزهرا (س) به صورت مجازی آموزش خواهند دید و دانشجویان مقطع دکتری به منظور انجام پروژه های خود در دانشگاه حضور می یابند، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد هم می توانند به صورت حضوری وارد دانشگاه شوند.

رئیس دانشگاه الزهرا تصریح کرد: دانشجویان بین المللی دانشگاه الزهرا (س) هم همانند دانشجویان داخلی در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری آموزش می بینند و در مقطع دکتری همانند دانشجویان ایرانی می توانند برای ادامه تحصیل به ایران بیایند.

ملانظری ادامه داد: دانشگاه الزهرا نه فقط برای برگزاری کلاس ها بلکه در تمامی جلسات، امکانات و زیرساخت های مجازی را دارد، حتی تمامی جلسات مدیریتی بصورت مجازی برگزار شده است، اما حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه به صورت نیمه حضوری و حضوری خواهد بود؛ چرا که برای مشاوره، راهنمایی ها و کارگاه ها نیاز به حضور این افراد است.

رئیس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه کرونا در شرایط فعلی اتفاقات ناخوشایندی را رقم زده است، تاکید کرد: بروز ویروس کرونا را برای این دانشگاه یک فرصت در نظر گرفته ایم و سعی کرده ایم تا از روش های نوین در آموزش های مجازی استفاده کنیم. این فرصت بسیار خوبی برای بالا بردن کیفیت آموزش است.

ملانظری درباره برنامه ریزی های این دانشگاه در ترم جدید گفت: علاوه بر مسائل آموزشی، مسائل دانشجویی و فرهنگی نیز را در ترم جدید مد نظر قرار دادیم که امیدواریم با این آمادگی بتوانیم بسیار اثر بخش تر در دانشگاه حضور پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: در حوزه پژوهشی آسیب های محدودی در فرایندهای آموزش مجازی ایجاد شده است؛ چرا که سطح شیوه نامه های بهداشتی بسیار سختگیرانه بود، اما با توجه به برنامه ریزی ها برای ترم پیش رو امیدواریم با رعایت تمامی این شیوه نامه های بهداشتی با همیاری هم اهداف دانشجویان را پیش ببریم.

اضافه شدن رشته جدید آموزش زبان انگلیسی به کمک فناوری در دانشگاه الزهرا (س)

در ادامه سوسن مرندی، عضو هیئت علمی و مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه الزهرا (س) اظهار کرد:  رشته آموزش زبان به کمک فناوری در کشورهای پیشرفته و صنعتی چند سالی است که وجود داشته است. دانشگاه الزهرا (س) که پیرو این رشته است، رشته زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد در واحد‌های درسی آموزش زبان به کمک رایانه، گوشی موبایل و رباط را به دانشجویان ارائه خواهد داد.

مرندی تصریح کرد: آموزش مجازی صرفا بلد بودن فناوری نیست و تسلط بر آن هم ضامن موفقیت آمیز بودن کلاس ها نخواهد بود، بنابراین وجود این رشته در برقراری ارتباط با صنعت، جامعه، همکاری های بین المللی و دور کاری بسیار حائز اهمیت است. دانشگاه الزهرا (س) به عنوان اولین دانشگاه در منطقه توانسته است این رشته را برای دانشجویان ورودی بهمن سال ۹۹ ایجاد کند.

آموزش مجازی  تعامل حضوری دانشجویان با دانشگاه را از بین برد

در ادامه رضا عزمی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه الزهرا (س) اظهار کرد: قبل از شیوع کرونا در حوزه پهنای باند حدود ۵۰۰ مگابایت ظرفیت در دانشگاه داشتیم که این امر در دوران کرونا دو برابر افزایش یافت.

او افزود: بعد از افزایش پهنای باند، دسترسی دانشجویان نیاز به این داشت تا بتوانیم هزینه ها را کاهش دهیم در این زمینه دانشگاه الزهرا پیش رو بود. اولین اقدام ما این بود تا از شرکت های خدمات دهنده به دانشگاه، تخفیف هایی را دریافت کنیم. در فروردین ماه نیز این هزینه ها به طور کامل حذف شد.

عزمی تصریح کرد: امسال نیز مقرر شد تا همراه اول تخفیف هایی را برای دانشجویان در نظر بگیرد، امیدواریم سایر اپراتورها نیز همکاری کنند تا آموزش مجازی با هزینه و کیفیت بهتری صورت گیرد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: تجربه دانشگاه الزهرا در آموزش مجازی تجربه محدودی بود، اما ناگهان با ویروس کرونا مواجه شدیم که خوشبختانه با ارائه آموزش مجازی و تلاش مستمر توانستیم خیلی سریع با دانشجویان همراه شویم.

عزمی تاکید کرد: در بخش آموزش مجازی اصرار داریم تا استادان از mms استفاده کنند و برای این موضوع وقت بگذارند. بخش دوم آموزش ها به صورت آنلاین است که کیفیت آن در ترم جدید بهتر خواهد شد، همچنین از لحاظ فناوری در کنار ادوبی کانکت از اسکایپ بیزنس نیز استفاده خواهیم داشت.

او گفت: آنچه در مدل آموزشی جدید از دست رفت، تعامل حضوری دانشجویان با دانشگاه بود. براین اساس تمهیداتی اندیشیده شده که دانشجویان را به صورت مجازی وارد محیط اجتماعی دانشگاه  کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.