سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر

در این مطلب دستورالعمل تهیه استانبولی با سبزیجات معطر را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از قاطی‌پلوهای خوشمزه، استانبولی است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. کافی است مواد لازم را فراهم کنید. بعد از یک ساعت غذا حاضر و آماده است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه استانبولی با سبزیجات معطر

برنج یک‌ونیم پیمانه
آب سه پیمانه
نمک چهار قاشق چای‌خوری
پاپریکا چهار قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
ریحان تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آنغوزه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
سیب زمینی استانبولی (ریز خرد شده) یک عدد
گوجه فرنگی سفت (ریز خرد شده) یک‌ونیم پیمانه
جعفری تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر

ابتدا برنج را شسته و آب آن را بگیرید.

آب، نمک، پاپریکا یا فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی به جوش آورید. حرارت را کاملا ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب بخار نشود.

در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه و سیب زمینی خرد شده را در روغن تفت دهید. برنج را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه با آنغوزه و روغن زیتون تفت دهید.

در ادامه آب جوش را اضافه کنید. دوباره حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.

قابلمه برنج را از روی حرارت بردارید. در قابلمه را بردارید. حالا گوجه فرنگی‌ای که ریز خرد کرده‌اید را همراه جعفری به برنج اضافه کنید.

مواد را خوب با هم مخلوط کنید. استانبولی آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. می‌توانید به جای ریحان تازه از پودر ریحان استفاده کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.