سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ سلامت کبد

کبد یکی از حیاتی‌ترین اعضای بدن است که با رعایت برخی نکاتی ساده می‌توان سلامت آن را حفظ کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کبد یک عضو حیاتی در بدن است و در صورتیکه کارکرد صحیحی نداشته باشد باعث ابتلای انسان به بسیاری از بیماری‌ها خواهد شد. بنابراین داشتن سبک زندگی سالم و رژیم غذایی متناسب با سلامت کبد و سایر اعضای بدن می‌تواند در حفظ سلامت این عضو حیاتی موثر باشد.

مواد غذایی مضر برای کبد

  • غذا‌های سرشار از قند و شکر
  • چربی‌های اشباع
  • موادغذایی شور
  • نوشیدنی‌های الکلی
  • غذا‌های صنعتی و آماده

 

توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ سلامت کبد

  • مصرف چربی‌های مفید مانند روغن زیتون
  • مصرف متعادل و کم گوشت قرمز
  • مصرف منظم ماهی
  • مصرف‌انواع غلات کامل و سبوس‌دار
  • مصرف روزانه و فراوان سبزیجات و میوه

به گفته محققان افرادی که از هپاتیت سی رنج می‌برند باید حفظ سلامت  کبدشان باید مصرف نمک را کاهش داده و بدنشان به میزان کم آهن دریافت کند. همچنین کسانی که به هموکروماتوز (ازدیاد آهن) مبتلا هستند باید از مصرف غذا‌های سرشار از آهن مانند جگر، گوشت، میوه‌های خشک و... پرهیز کرده و غذا‌های سرشار از ویتامین سی با غذا‌های گیاهی حاوی آهن خودداری کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه مناسب ، کبد چرب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.