سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

ماموریت سفرای غربی در ایران چیست؛ انجام امور دیپلماتیک یا مداخله‌گری؟!

سفارت‌خانه‌های غربی در ایران هیچ وقت به خوبی به وظایف قانونی خودشان عمل نکردند و همواره خارج از چارچوب‌های قوانین دیپلماتیک اقدام کردند.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه زهرا نصراللهی، چند روز گذشته دستگاه دیپلماسی کشورمان سفیر آلمان را به منظور اقدام خارج از عرف دیپلماتیک به  وزارت امور خارجه احضار کرد و مدیرکل اروپای وزارت خارجه اقدامات این سفیر را به منزله دخالت در امور داخلی کشورمان دانست و به شدت آن را محکوم کرد.

او همچنین با تاکید بر اینکه مداخله در قوانین، مقررات و رویه‌های قضایی مستقل جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه قابل قبول و تحمل نیست، گفت که از سفارت آلمان انتظار می‌رود حد و حدود وظایف دیپلماتیک خود را شناخته و پا از آن فراتر نگذارد. البته این اولین بار نیست که شاهد چنین اقدامات و اظهاراتی از سوی سفرای خارجی به ویژه سفرای غربی بوده‌ایم.

با نگاهی کوتاه به تاریخ معاصر ایران متوجه می‌شویم سفارت خانه‌های غربی و به خصوص سفارت خانه‌های اروپایی در ایران هیچ وقت به خوبی به وظایف حقوقی و قانونی خودشان عمل نکرده‌اند و همواره خارج از چارچوب‌های قوانین دیپلماتیک حرکت کردند. خسروانی کارشناس مسائل سیاسی با ذکر مثالی به شفافیت این موضوع می‌پردازد. او معتقد است که در نقش آفرینی غربی ها در جنبش مشروعیت ایران شاهد  یک خیزش بزرگ مردمی بودیم که می‌توانست تحولات بزرگی را در تاریخ ایران به وجود بیاورد، متاسفانه با حضور سفارتخانه‌های غربی و اروپایی و خصوصاً انگلیس این جنبش مشروعیت به انحراف کشیده و خون‌های بسیاری پایمال شد و نتوانست آن هدف بزرگی که علما و جریان مشروعیت در کشور دنبال می‌کردند به تحقق برسد.

به باور کارشناسان انگلیس، فرانسه و آلمان به عنوان سه کشور اروپایی همواره در مسائل داخلی سایر کشور‌ها دخالت می‌کنند و سفرای این سه کشور طی سال‌های اخیر فراتر از ماموریت تعیین شده خود در مسائل داخلی ایران دخالت کرده‌اند.

این ها در حالی است که  سفرا و دیپلمات‌های یک کشور خارجی در کشور میزبان موظف به رعایت دستور‌العمل‌های حقوقی و دیپلماتیک هستند و این موضوع در کنوانسیون وین و سایر آیین نامه‌های دیپلماتیک پیش‌بینی شده است و در مقابل دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشور هم وظیفه دارد، تحرکات سفرا و دیپلمات‌ها را رصد کند و در مواردی که متوجه شود این تحرکات در تعارض با آیین نامه‌های مبنایی قرار دارد، به آن‌ها در وهله اول تذکر دهد و در وهله دوم برخورد کند.

حسن هانی زاده کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به توئیت‌های سفیر آلمان در مورد ایران، گفت که دخالت کشور‌ها در امور ایران نقض آشکار حاکمیت ملی ایران بوده و سفیر آلمان قوانین بین المللی را نقض کرده است، چراکه نباید با ارسال توئیت‌هایی در مسائل داخلی کشور ما دخالت کند و دخالت سفیر آلمان در ایران نقض تمام قوانین و معاهدات بین المللی تلقی می‌شود و ایران به ویژه وزارت خارجه کشورمان باید در این خصوص هشدار جدی به سفیر آلمان دهد تا فراتر از ماموریت تعیین شده خود در مسائل داخلی ایران دخالت نکند، اکنون در قرن بیست و یک هستیم و باید قوانین بین المللی حاکم باشد.

داستان دخالت یک مسئول امنیتی آلمان در ایران

«میشائیل کلور برشتولد» سفیر سابق آلمان در ایران که از او به‌عنوان مارکوپولوی سفرای اروپایی نیز یاد می‌شد و در مدت حضور خود در ایران سعی می‌کرد با حضور در مناطق مختلف و ارتباط‌گیری با اقشار مختلف اجتماعی از جمله چهره‌های هنری برای خود وجهه‌ای محبوب در میان ایرانیان خلق کند اما در نهایت به دلیل دخالت ها و سابقه امنیتی که داشت به آلمان بازگشت.

 هانی زاده کارشناس مسائل سیاسی می‌گوید که «میشائیل کلور برشتولد» سفیر سابق آلمان در ایران در گذشته مسئول دستگاه‌های امنیتی آلمان بوده و به‌عنوان سفیر به ایران اعزام شده است شکی نیست و تمام ادله و اسناد موجود نشان‌دهنده آن است که وی خارج از سیاق ماموریت سیاسی خود، دست به جمع‌آوری اطلاعات از اماکن حساس ایران زده است و شواهد حاکی از آن است که سفیر آلمان تلاش می‌کرد تا خارج از حوزه دیپلماتیک به نوعی امنیت ایران را مختل کند. وقتی سفیری برای انجام ماموریتی به کشوری اعزام می‌شود باید پیشینه و سوابق کاری او ارسال شود، اما گویا کشور آلمان در این خصوص بخش مربوط به فعالیت امنیتی سفیر اعزامی را منتقل نکرده بود.

برشتولد از افسران ارشد اطلاعاتی آلمان بود که حلقه‌های مشترک با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی را رهبری کرده و چند سال نیز به عنوان دیپلمات در سفارت آلمان در تل‌آویو بوده است.

جعفر قنادباشی با اشاره به اقدام اخیر آلمان در تروریستی شناختن حزب‌الله لبنان و همچنین گمانه‌زنی‌ها در ارتباطات سفیر برلین در ایران با موساد گفت که هر چند دولت آلمان در عرصه‌های اقتصادی به موفقیت‌هایی دست یافته، اما در عرصه سیاسی بسیار ضعیف عمل می‌کند و نگاهش به مسائل سیاسی سطحی و حتی از برخی کشور‌های عقب‌مانده آفریقایی پایین‌تر است. دولت آلمان نشان داده در مسائل سیاسی بینش لازم را به کار نمی‌گیرد و از طرفی در حفظ استقلال کشورش کاملاً تحت تأثیر آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بوده که این مسئله بسیار عجیب است.

حنیف غفاری کارشناس مسائل اروپا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تغییر سفیر آلمان در ایران، گفت که اخیرا شاهد حواشی از سوی سفیر سابق آلمان در کشور بودیم، او که یکی از معاونان سازمان جاسوسی آلمان بود و فعالیت‌های امنیت داشت به کشور خود بازگشت. اکنون هم در مورد سفیر جدید و دیپلمات‌های آلمان شاهد چنین مسائلی هستیم.

سابقه دخالت سفرای خارجی در ایران

هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه سفیر انگلیس در تظاهرات سال ۹۸ و ۹۷ در ایران حضور داشت، گفت که دخالت سفیر آلمان در مسائل داخلی و اعدام یکی از جنایتکاران که قاتل یک انسان بی گناه بوده است، نشان می‌دهد که ماموریت این گونه سفرا دخالت در مسائل داخلی ایران است و وزارت خارجه کشورمان باید هشدار جدی به سفرای مداخله‌گر دهد و اجازه ندهد که آن‌ها فراتر از دستور‌العمل‌های بین المللی و ماموریت‌های تعیین شده خود در مسائل داخلی ایران دخالت کنند.

او همچنین تاکید می‌کند که ایران یک کشور مستقل است و تصمیمات ما داخلی است، لذا هیچ کشوری حق ندارد در مسائل داخلی ما دخالت کند و اگر این چنین رفتای از سوی سفرای کشور‌های خارجی به ویژه سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه که خود را متولی جهان می‌دانند، انجام شود، ایران باید هشدار جدی دهد و حتی سطح روابط خود را با این کشور‌ها از سطح سفیر به کاردار تنزل دهد.

غفاری کارشناس مسائل اروپا هم در این خصوص معتقد است که سفیر و دیپلمات‌های انگلیس هم در ایران به صورت مزمن و مستمر تنش آفرینی و مداخلات داشته‌اند که مهم‌ترین آن به حضور سفیر انگلیس در اغتشاشات ایران برمی‌گردد، در واقع برخی از سفرا سعی می‌کنند که در مسائلی که به ادعای خودشان نقض حقوق بشر محسوب می‌شود، علیه مردم و جمهوری اسلامی ایران ورودی آشکار و عریان، به صحنه داشته باشند و دخالت کنند.

عباس خسروانی کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه در فتنه‌ سال ۸۸  اسناد و مدارکی در دست داریم که اثبات می‌کند سفارتخانه‌های اروپایی با همکاری آمریکا در بروز آشوب‌ها بسیار پررنگ عمل کردند، گفت که حتی ما در طی این چند سال اخیر شاهد حضور میدانی برخی از سفرا در میان تجمع‌کنندگان بودیم که همه تلاش‌های خود را چه در فضای مجازی و چه در حوزه احزاب و گروه‌ها و شخصیت‌ها به میدان آوردند تا به اهداف خود در فتنه ۸۸ برسند و همچنین در ترور‌های که در کشور اتفاق افتاده نقش سفارت‌خانه‌ها نیز کاملاً روشن است.

او همچنین معتقد است که با مطالعه فتنه سال ۹۸ نقش سفارتخانه‌ها و سفرا باز هم به وضوح مشخص است و حتی در مهمانی‌های مشکوکی که برخی از سفرا داشتند و یا انحرافی که در فرهنگ و فضای مجازی ما در حال رقم خوردن است، رد پای این سفارتخانه‌ها و عوامل آن‌ها به وضوح قابل مشاهده است.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه تاریخچه وضعیت سفارتخانه‌ها برای ما پیامد‌های مهمی دارد که  باید از  تاریخ پر فراز و نشیب این سفارتخانه‌ها عبرت بگیریم، گفت که با یک دقت و تأمل بیشتری موضوع سفارت خانه‌ها را دنبال کنیم.

البته این نکات همان مطالب ارزشمندی است که مقام معظم رهبری در سال ۹۷ در سخنرانی خود در جمع مداحان فرمودند که «امروز دشمنان به زوایای زندگی من و شما ملّت انقلابی، با دقّت دارند نگاه می‌کنند که شاید نقطه ضعفی پیدا کنند و از آنجا نفوذ کنند؛ این مناطق نفوذ دشمن را شناسایی کنید، در مقابل آن‌ها صف‌آرایی کنید؛ وقت را هدر ندهیم. امروز همه موظّفیم، همه مسئولیم؛ جامعه‌ی مدّاحان هم جزو جوامع مسئول کشور است. معارف اسلامی را تبیین کنید».

مقام معظم رهبری همچنین در دیدار کارکنان وزارت اطلاعات سرویس‌های جاسوسی طرف مقابل را محور اصلی این رویارویی دانستند و گفتند «دستگاه‌های اطلاعاتی جبهه مقابل که برغم همه امکانات خود، تا بحال نتوانسته اند هیچ غلط مهمی انجام دهند، ولی اگر در این جنگ دچار غفلت شویم مغلوب خواهیم شد و اگر دچار ساده اندیشی شویم ضربه خواهیم خورد».

ایران برای مقابله با دخالت سفرای خارجی باید چه کند؟

غفاری کارشناس مسائل اروپا در این باره می‌گوید که برخورد با سفیر سطوح مختلفی از احضار سفیر به وزارت خارجه تا اخراج آن را شامل می‌شود و این یک مسئله کاملا معمولی در مناسبات دیپلماتیک کشور‌ها محسوب می‌شود و بار‌ها شاهد بودیم که در کشور‌های مختلف هنگامی که دیپلماتی فعالیت‌های غیر متعارفی انجام می‌دهد به راحتی اخراج می‌شود، اما متاسفانه دیپلمات‌های اروپایی و سفرای سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه در برخی از موارد برای خود شأنی بالاتر از یک سفیر قائل هستند و عملا به عامل رسمی مداخله کشور‌های خود در ایران تبدیل می‌شوند، به نظر می‌رسد که دیگر ابایی هم از این نقش آفرینی ندارند.

غفاری با اشاره به اقدامات وزارت خارجه کشورمان در برخورد با دخالت‌های سفرای خارجی، گفت که متاسفانه وزارت خارجه تاکنون برخورد قاطع و سختی که منجر به پیشگیری از ادامه رفتار‌های ساختار شکنانه و مداخله گرایانه دیپلمات‌ها و سفرای اروپایی شود، از خود نشان نداده است و همین موضوع باعث گستاخی بیشتر آن‌ها شده است و  حداقلی‌ترین کاری که وزارت امور خارجه کشورمان باید در برابر دخالت‌های سفرای اروپایی انجام دهد، این است که با استناد به قوانین دیپلماتیک رایج در سراسر دنیا یعنی آیین نامه‌های رایج و ماموریت‌های واحدی که برای یک سفیر و دیپلمات تعیین می‌شود، سفرا و دیپلمات‌های مداخله‌گر را مورد بازخواست قرار دهد.

کارشناس مسائل اروپا همچنین بر این باور است که تا زمانی که دیپلمات‌ها و سفرای کشور‌های غربی حس کنند، مداخله‌های آن‌ها هیچ هزینه‌ای در ایران ندارد و نهایت هزینه ممکن احضار یک سفیر خواهد بود، قطعا به فعالیت‌های مداخله گرایانه خود ادامه می‌دهند و هزینه احضار سفیر را به راحتی پرداخت می‌کنند. دستگاه دیپلماسی ما باید به مراتب برخورد جدی تری در مورد دخالت‌ها انجام دهد و با استناد به داشته‌های حقوقی که شامل قوانین بین المللی، دیپلماتیک و قوانین داخلی کشورمان می‌شود با سفرای مداخله گر برخورد کند.

هانی زاده کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به نقش دستگاه‌های مسئول در مقابله با دخالت سفرا در کشورمان، گفت که وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه نباید از این مسئله به سادگی عبور کنند و در این خصوص باید دقت زیادی انجام شود تا دشمنان قسم خورده ما به جای سفیر برای ما جاسوس نفرستند و نباید امکان آشوب آفرینی در کشور را به دشمن بدهیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۵ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
فقط این سفرای اطلاعاتی باید مواظب باشند که خودشان را بد نکنند.
علیرضاقاضی
۰۰:۰۲ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
مبنای مواجهه باهرفکر وپنداری حفظ حقوق وادب وروابط دیپلماتیک برمبنای انچه درجهان به رسمیت شناخته شده است
برای یاداوری کشورهای مداخله جو وکشورهایی که دورانی نه چندان بلند مدت بعضا کشورهایی را مستعمره خوددانسته وبدون خبر چراغ خاموش وبی خبروارد ان کشورهامیشدند .ولی برای مواجهه وتذکر به چنین کشورهایی بایستی مبانی ضرب المثل ادب از که اموختی ؟؟؟؟رابرایشان اجرا ودرامور داخلی انها بدوناینکه انها خبرداشته باشند دقیقا تمامی رفتارهای متقابل را برایشان اجرا ودرست هنگام احضار واقعیت زشتی عمل سفرایشان رابدانها گوشزد نمود
ناشناس
۲۳:۳۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
فقط بفکر منافع خودشون هستند و بس
دوست دارند .دولتی سرکار بیاد در ایران که
منافع شون حفظ شود
نه دلشون به حال کسی سوخته که بعصی فکر کنند برای دفاع
از ما امده اند
وقتی اروپا کشور استعماری بود
هر کس که جلویشان میایستاد
سرش را جدا میکردند و
در موزه هایشان نگه داری میکردند تا
درس عبرتی برای بقیه بشه
همین الان سر 37 الحزیزی در موزه فرانسه است
حالا در بقیه موزه ها
چند تا سر جدا شده است
خدا میداند
ناشناس
۱۹:۳۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سفیر به خاطر همین مسائل است که دارای مصونیت است، سفارت هم جزء خاک آن کشور است و مصون از تعرض. اصلاً سفیر و سفارت کارش جاسوسی است. شما مواظب باشید.
محسن
۱۸:۰۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سوابق سفرای کشورهای غربی که وارد ایران میشوند را بررسی کنید اکثر امنیتی هستند و در کشورهایشان دربخش های جاسوسی و ضد جاسوسی مشغول بکار بوده اند
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
چیه؟ باز میخواین به سفارت حمله کنید؟
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
چیه؟
علی
۱۴:۳۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
این اروپایی ها هر فقط دولت ایران را ضعیف دیدند و خائن کارشان همین است دخالت کردن
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
باید در لانه جاسوسی انگلیس خبیث رو هم تخته کنن . جز شر از این دولتهای پلید بسیار بیشتر از خیرشونه البته برای ملت ما خیری هم ندارند .
محمد
۱۳:۳۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
کار تمامی سفارت‌‌خانه‌ها جاسوسی شده است. مردم از مجلس انقلابی انتظار دارند طرح ممنوعیت فعالیت کلیه سفارت‌خانه‌ها و اخراج تمامی پرسنل آنها را از کشور دارند.
زمین تمام سفارت‌خانه‌های خارجی منجمله غربی و عربی بایستی توسط نهادهای انقلابی مصادره شود.
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اگه صداقت دارید اول سفیران روسیه و چین را اخراج کنید.این دو کشور جز بدبختی چیزی برایمان نداشتند.
ناشناس
۱۵:۲۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
مطمینی؟ فعلاً که فقط این دوتا دارن برای ایران قدم مثبت بر میدارن.
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
جاسوسی مداخله گری و ضربه زدن و هزاران غلط دیگه . اما کو چشم بینا و گوش شنوا
برای ضربه زدن چه بهتر که در خاکریز دشمن باشی . این همون سیاست غربی هاست والا از اونا که جز شر به ما خیری نرسیده .
ناشناس
۱۳:۱۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
همین گوشی یا کامپیوتری که الان آمدی باهاش کامنت گذاشتی تکنولوژی غربی هاست
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
ما که ازدواج کردیم هم بچه مون سوء تغذیه گرفته تو میگی ازدواج.
ازدواج کنن که چی بشه؟ آینده ای دارن؟
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
این اشتباهی اومده اینجا برای مطلب چرا جوانان ازدواج نمیکنن هست.
ناشناس
۲۰:۲۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
پول اینترنت و گوشیت رو خرج بچه ات کن
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
وقتی وزاری ما جزء خنده کار دیگری بلد نیستن.باید دخالت کشورهای دیگر تو کشور ببینیم.
ناشناس
۱۱:۱۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
آیا میدانستید که انگلیسی ها دست کم از زمان صفویه در ایران جاسوس داشته اند؟ برادران شِرلی! به اسم سفیر و تاجر و غیره ولی در واقع جاسوس!
مرگ بر آمریکا
۱۰:۵۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اینها جز مداخله (فضولی)کار دیگه ای هم بلدن؟
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اینها جز مداخله (فضولی)کار دیگه ای هم بلدن؟
ناشناس
۱۰:۳۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
دولت احمدی نژاد را می خواهد که یکبار برای همیشه بزند توی دهن آلمان و هرچه المانی و فرانسوی و انگلیسی و.... است که دیگر هیچ وقت غلط اضافه نکند نه دولت به اصطلاح تدبیر که ضعف از سر کولش چه داخلی و چه خارجی می ریزد .یکبار نشد یک سفیر ما در کشورهای غربی این همه جنایت سازمان یافته انجام می دهند یک سفیر ایرانی اعتراض کند ولی هم سفرا و هم وزرای خارجه کشور غربی در ایران همیشه در همه چیز ما حتی دخالت و حتی در اعتراضات صنفی ما هم شرکت می کنند و دولت هیچ عکس العملی نشان نمی دهد .حقا این دولت به هیچ وجه نماینده شایسته ای برای نشان دادن اقتدار ایران و ایرانی نبوده است
ناشناس
۱۲:۰۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
گل گفتی
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
وزارت خارجه توانایی نداره.
سید ابراهیم میرپورفرد
۰۹:۲۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
متاسفانه شما جرات و جسارت منعکس نمودن انتقادات نیستید .متاسفانه این دولت به اصطلاح تدبیر و امید 6 سال به امید حل مشکلات به دولت های اروپایی و آمریکایی باج داده و نتیجه ی تمام باج دادن ها به دشمنان انقلاب اسلامی را می توانیم به چشم در وضعیت اقتصادی مشاهده نماییم از جمله جولان مفسدان اقتصادی در کشور و کاهش بی سابقه ی ارزش پول ملی و متاسفانه دشمنان هم به غرب گدایی این دولت واقف شده اند و شرکت سفیر خبیث انگلیس در تجمع ضد انقلاب در تهران و توئیت سفیر خبیث آلماندر توهین به دستگاه قضا از ثمرات دولت به اصطلاح تدبیر و امید است.
ناشناس
۰۹:۱۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
ایران چقدر بدبخت شده که سفیران کشور های خارجی که هیچ سلبریتی ها هم توی امورات و قوانین کشور مداخله میکنن و میخواهند حق استفاده از قانون رو از مردم ایران بگیرند با جمله های فریبنده ای مثل اعدام نکید که حق خانواده ی مقتول است نه قاتل
ناشناس
۰۹:۱۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
پس الان مداخله گری هست؟

اما کار شما در صلح امارات و بحرین یا کل اعراب مداخله گری نیست

چقدرررررر خوبین شما
علی
۱۱:۲۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اخه تو مغز فندقی .بحث دخالت در امر یک کشور با ناامنی یک منطقه چی حالیت میشه.
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
دید سیاسیتون رو تقویت کنید متوجه میشید بین این دو تفاوت از زمین تا آسمان است .
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
ایول دمت گرم.
یارعلی
۰۹:۰۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
ایران لازم نیست کاری کند فقط صبر که عمر دولت یازدهم بپایان برسد در دولتی بودیم که هروه نفوذی ،شرور، رانت خوار ودزد بوذ بودنشون برامردم عادی شده
مرگ بر آمریکا , مرگ بر انگلیس و مرگ بر صهیونیسم غاصب
۰۸:۵۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
به نام خدا
باتوجه به اینکه سفارت خانه‌های غربی و به خصوص سفارت خانه‌های اروپایی در ایران هیچ وقت به خوبی به وظایف حقوقی و قانونی خودشان عمل نکرده‌اند و همواره خارج از چارچوب‌های قوانین دیپلماتیک حرکت کرده اند شایسته است که دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشور به انجام وظایف خود توجه و اقدام نماید. مواردی که در این خصوص باید توجه شود عبارتند از : 1- وقتی سفیری برای انجام ماموریتی به کشوری اعزام می‌شود باید پیشینه و سوابق کاری او ارسال شود که متاسفانه به دلایل نا‌معلوم این امر مهم انجام نمی شودو در نهایت کشور هزینه این امحال کاری را می دهد همین دستگاه وقتی رییس جمهور سوریه به ایران می آید با ابراز ناراحتی که چرا یک موضوع بین المللی با این اهمیت با ما هماهنگ نشده و تا مرحله قهر پیش می روند چرا خود در انجام کنترل های مقدماتی برای سفرا و دیپلماتها خصوصا در پذیرش سفرای کشور دشمن های قسم خورده ما امحال ویژه دارند ؛ 2- باید تحرکات سفرا و دیپلمات‌ها را رصد کنیم و در مواردی که این تحرکات در تعارض با آیین نامه‌های مبنایی قرار دارد، به آن‌ها در وهله اول تذکر دهد و در وهله دوم برخورد کند.( البته کشورهای غربی و دشمن اصلی ما هزینه های احضار را خود عادی دانسته که در این حالت باید روش ها محکم تر و قوی تر برداشته شود. 3- باتوجه به اینکه ما دشمن قسم خورده داریم و تاکنون نیز این را اثبات کرده اند باید متوجه باشیم ایشان از روش های مختلف و از طرق مختلف از جمله از طریق مسافران و توریست های این خود و سفرای و دیپلمات های سایر کشورها و حتی مسافران ایرانی نیز برای رسیدن به اهداف خود توجه ویژه دارند.
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
گل گفتی
سيدعباس
۰۸:۵۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سفيراتريش هم اينگونه است. لطفا نگاهي به فعاليتهاي عمومي وي در دوسالگذشته بيندازيد.
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سفیر هلند هم همینطور . وقتی در امور زنان ما دخالت میکنه
ناشناس
۰۸:۵۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اگر فکر کنیم سفارت بعضی از کشورها بخصوص کشورهای غربی در کشورهای جهان سومی این است که فقط امور مربوط به ویزا و پاسپورت و امور اداری وووورا انجام میدهند پس خیلی ساده لوح
تشریف داریم
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اصلا همه رو بیرون کنید منزوی و فقیر بشیم. مردم مهم نیستن که
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
آخه جز بدبختی مگه خیری از اونا به شما رسیده . یه کم فکر کن
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
الان اینا همه تو کشورت هستن الان ثروتمندی با وجود اینا؟
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اگر فکر کنیم سفارت بعضی از کشورها بخصوص کشورهای غربی در کشورهای جهان سومی این است که فقط امور مربوط به ویزا و پاسپورت و امور اداری وووورا انجام میدهند پس خیلی ساده لوح
تشریف داریم
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اصلا همه رو بیرون کنید منزوی و فقیر بشیم. مردم مهم نیستن که
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اگر فکر کنیم سفارت بعضی از کشورها بخصوص کشورهای غربی در کشورهای جهان سومی این است که فقط امور مربوط به ویزا و پاسپورت و امور اداری وووورا انجام میدهند پس خیلی ساده لوح
تشریف داریم
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اگر فکر کنیم سفارت بعضی از کشورها بخصوص کشورهای غربی در کشورهای جهان سومی این است که فقط امور مربوط به ویزا و پاسپورت و امور اداری وووورا انجام میدهند پس خیلی ساده لوح
تشریف داریم
ناشناس
۰۸:۴۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
مگه ما بری جورج فلوید دخالت نکردیم؟
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
چیکار کردیم.سفیر فرستادیم یا سفیر احضار کردیم؟
ناشناس
۱۲:۰۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
بین این دو موضوع کلی تفاوت هست چرا درک نمیکنید . یه کم دید سیاسیتون رو بالا ببرید
ناشناس
۰۸:۳۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
شما که انگلیسی هستین خودتون !!!
ناشناس
۱۰:۱۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
آلبانی هواچطوره؟؟؟
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
حمایت از ملت
ناشناس
۰۸:۳۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سفارت انگلیس بهشت مسئولین همشون اونجا شناسنامه دارند !!!
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
اره واقعا
قلمراد
۰۸:۲۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
باید بریم سفارتشون رو آتیش بزنیم یا هم اسیرشون کنیم
ناشناس
۱۲:۱۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
فقط باید در سفارت خونشون بست . هی بیرونشون میکنیم هی بر میگردند
ناشناس
۰۸:۱۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
این رابرت مک ایر را خواهشا بگید اخراج کنند. خیلی رو داره که هنوز مونده ایران!!!!!!!!!!!
روستایی
۰۸:۰۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
باید این سفارت های آلمان،فرانسه،انگلستان،ایتالیا،مکزیک رو تصرف کنیم و سفیر هاشون رو ببندیم به طویله تا کاه و یونجه بخورن
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
با حال گفتی.آخه لیاقتشون هم همینه.
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
دخالت کنند
هر چه کوتاه بیاییم
پررو میشوند
اگر دخالت کردند .ما هم باید دخالت کنیم
تا بفهمند دخالت چه مزه ای دارد
آسمانی
۰۸:۰۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
بیاد ندارم بعد از انقلاب سفرا غربی جرآت مداخله علنی درامور ایران را به این صراحت داشته باشند . دولت اصلاحات با این مملکت چه کرده است؟؟؟!!!! مردم شریف ایران شما را به خدا وبه عزت خودتان دیگر به این گروه درهیچ رده ای رای ندهید.