سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داده شد؛

جریان هلدینگی عرضه شدن ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت چیست؟

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی گفت: قرار است طبق مصوبه شورا عالی بورس، ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت تحت عنوان هلدینگ ملی وارد بازار سرمایه شود.

اکبر حیدری سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به جزئیات جدیدی از عرضه و تعیین تکلیف سهام عدالت، اظهار کرد: از جمله مواردی که سبب بروز برخی از ابهامات در بحث سهام عدالت شده  یکی از بندهای آیین نامه اجرایی سهام عدالت تحت عنوان تشکیل "هلدینگ ملی" است. این آیین نامه  در تاریخ ۹۹/۵/۴ در شورا عالی بورس به تصویب رسیده بود. مطابق این آیین نامه قرار است ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت در مجموعه یک هلدینگ در بورس عرضه شوند.

او افزود:برای تشکیل هلدینگ ملی باید مطالعات زیادی انجام شود و برای آن قوانینی در نظر بگیرند.در واقع تشکیل این هلدینگ لازم نبود زیرا  تمام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نوعی هلدینگ هستند و تا قبل از آزاد سازی سهام عدالت، شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت در پرتفوی شرکت های سرمایه گذاری استانی بود.

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذار استانی بیان کرد: در بند ۳ ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت که از سوی مقام معظم رهبری صادر شد به طور واضح مشخص شده که شورا عالی بورس موظف است نسبت به ورود سهام باقی مانده در شرکت های سرمایه گذاری استانی به بورس اقدام کند که ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت جز آن محسوب می شود.

حیدری تصریح کرد: بند ۳ ابلاغیه به نحوی تنظیم شده است که حتی سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کردند هم بتوانند سهامدار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی باشند.


بیشتر بخوانید


او افزود:در ماده ۱۶ آیین نامه سهام عدالت آمده است که ثروت عمومی و گسترش سهام مردم در اقتصاد به نوعی باید با اجازه خود سهامدار  صورت بگیرد، اما در حال حاضر روش تجمیعی است که این روش به طور کامل اختیار را از سهام دار سلب کرده و سبب مشکلاتی برای سهامداران شده است.

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی گفت: وقتی مسئولان نتوانستند در روش فروش  تجمیعی به خوبی عمل کنند، روش فروش را به بلوکی تغییر دادند.در روش فروش  سهام به روش بلوکی مدت زمان فروش سهام افزایش خواهد یافت و افرادی که سرمایه کلان دارند، می‌توانند سهام‌ مردم را در حجم بالا خریداری کنند.

این مقام مسئول درپاسخ به این سوال که آیا فروش سهام عدالت منجر به ریزش بازار سرمایه شده است؟ بیان کرد: ریزش بازار مربوط به سهام عدالت نیست و متاسفانه تاثیر بدی در فروش سهام عدالت گذاشته است.

حیدری در پایان بیان کرد: ما در خصوص پذیرش شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس شاهد مسائلی هستیم که قطع به یقین گریبان گیر بازار سرمایه خواهد شد زیرا بعضی از این شرکت‌ها به سرعت و بدون بررسی در تابلو بازار سرمایه قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سلام تو رو خدا پی گیری کنید چرا بانک کشاورزی پول سهام و واریز نمی کنه چرا این هر روز فروش بیست تومن سی تومن گذاشته کلافه شدیم پول لازم داریم تو این گرونی وبدبختی مستاجری
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سلام خدا ازبانک کشاورزی نگذره سهام عدالت و مفت از چنگمون درآورد روزی ۲۰ هزار سفارش میدیم خیر نبینید ما اعتماد کردیم