به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اینبار میخواهیم در دنیای لذیذ و متفاوت پاستاها سراغ یک پاستای ساده گیاهی برویم و طرز تهیه پاستا بادمجان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. کافیست سس این پاستا را که کمتر از یک ربع زمان میبرد، آماده کنید و ماکارانیها را داخل همان بدون نیاز به آبکش کردن بپزید. به همین راحتی! فقط نکتهای که ممکن است غافلگیرتان کند، استفاده از کشمش در این پاستاست. اگر از آن دسته افرادی هستید که به هیچ عنوان کشمش داخل غذا دوست ندارید که هیچ؛ در غیر اینصورت طعم متفاوت و دلنشین این پاستا را همراه کشمش حتما امتحان کنید. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان خوشمزه
بادمجان دلمهای یک عدد
پیاز زرد یک عدد
سیر دو حبه
گوجه فرنگی متوسط سه عدد
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب چهار و نیم فنجان
کشمش طلایی نصف فنجان
ماکارونی ریگاتو ۳۴۰ گرم
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
برگ ریحان تازه خرد شده به مقدار لازم
تخم آفتابگردان به مقدار لازم
سرکه بالزامیک دو قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه پاستا بادمجان ساده و خوشمزه
پاستای بادمجان مثل پاستای سبزیجات، یک غذای گیاهی و خوشمزه است. برای تهیه این پاستا، بادمجان را بعد از این که شستید با یک دستمال تمیز خشک کنید و نه خیلی ریز و نه خیلی درشت در اندازه متوسط خرد کنید. سپس داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
پیاز و سیر را پوست بکنید و بعد از این که آب زدید پیاز را به صورت نگینی و سیر را هم خیلی ریز خرد کنید. گوجه فرنگیها را بشویید و در اندازه متوسط کمی ریزتر از بادمجانها خرد کنید.
روغن زیتون را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. بادمجانها را داخل روغن داغ بریزید و آنها را با کمی نمک مزهدار کنید. هر دو تا سه دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا کاملا بپزند. سپس آنها را به یک بشقاب یا کاسه منتقل کنید.
حرارت را کم کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را اضافه کنید. پیاز نگینی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز حدود سه تا پنج دقیقه داخل روغن نرم و شفاف شود. سپس سیر خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود یک دقیقه خوب تفت دهید تا مواد عطر و بوی سیر و رب گوجه را به خودش بگیرد.
نصف فنجان آب به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب گوجه داخل آب حل شود. سپس باقیمانده آب یعنی چهار فنجان را اضافه کنید. اگر طعم تندی دوست دارید، میتوانید از مقدار فلفل بیشتری استفاده کنید.
در این مرحله بادمجانها، گوجه فرنگی خرد شده همراه با آبش، کشمش، پاستا و به اندازه نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز اضافه کنید. به مقدار لازم نمک اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن صبر کنید تا مواد روی حرارت زیاد به جوش بیاید. همانطور که گفتیم استفاده از کشمش اختیاری است.
تا زمانی که تقریبا تمام مایع داخل تابه تبخیر شود مرتب مواد را هم بزنید تا ماکارانیها به هم نچسبند. حدود ۱۵ دقیقه زمان تقریبا کافی است. ماکارانیها باید به قدری بپزند که زیر دندان سفت نباشند. پاستا را زمانی از روی حرارت بردارید که کاملا نرم شده و سس آن به قوام افتاده باشد.
مواد را از روی حرارت بردارید. در صورت نیاز دوباره نمک اضافه کنید. سپس دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک اضافه کنید. بعد از هم زدن مواد آماده سرو شدن است. مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و آن را با برگ ریحان خرد شده تازه و تخم آفتابگردان تزیین کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/