سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا رأی اکبر طبری در دیوان عالی کشور قابل تجدیدنظر خواهی است؟

اکبر طبری روز گذشته به تحمل ۳۱ سال حبس محکوم شد که حالا باید ببینیم چرا این حکم قابل فرجام خواهی است.

به گزارش  خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر طبری مدیر اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه روز گذشته (شنبه ۲۲ شهریور ماه) به اتهام پولشویی و رشوه به ۳۱ سال حبس محکوم شد، حکمی که به گفته سخنگوی دستگاه قضا قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

بر این اساس اکبر طبری و وکیل وی می‌توانند نسبت به این حکم در دیوان عالی کشور فرجام خواهی و اعتراض خود را به این حکم اعلام کنند.

اکبر طبری به اتهام پولشویی و رشوه بر اساس حکم دادگاه کیفری یک استان تهران، مجموعا به ۵۸ سال و ۹ ماه و ۲۰ روز حبس و پرداخت قریب هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است، در صورت قطعی شدن این دادنامه، بر اساس قانون مجازات اشد که ۳۱ سال حبس و ضبط اموال ناشی از ارتشاء و جزای نقدی و انفصال ابد از خدمات دولتی است، قابل اجرا است.

اما سوالی که شاید پیش بیاید این است که چرا اکبر طبری می‌تواند به رأی خود اعتراض کند، اما محکومان دادگاه‌های مفاسد اقتصادی امکان تجدید نظر خواهی در دیوان عالی کشور را ندارند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت اولأ  اکبر طبری در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شده است و ارتباطی به دادگاه‌های مفاسد اقتصادی ندارد، به همین دلیل می‌تواند تقاضای فرجام خواهی بدهد، از سوی دیگر مفسدان اقتصادی در دادگاه‌های انقلاب محاکمه می‌شوند و مطابق با استجازه رأی این دسته از دادگاه‌ها که به اتهامات مفسدان اقتصای رسیدگی  می‌کنند، قطعی است.

همین دو دلیل یعنی محاکمه شدن در دادگاه کیفری یک و نداشتن عنوان اتهامی مفسد اقتصادی و ذیل استجازه نبودن اکبر طبری این امکان را دارد که به رأی خود اعتراض کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
علیرضا ال عباس
۰۰:۱۸ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
اصلا عین رای تایید میشود .ولی ماده ۴۷۷ هنوز برای هر دو رای وجود دارد
سیدمصطفی
۱۸:۱۳ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
بازی با کلمات حقوقی!!! باید بعنوان مفسد فی الارض اعدام شود و این یک آزمونی است برای قوه قضائیه!!!
محمد
۱۷:۴۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
باید اعدام میشد.
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
خخخخخخخخخ اعتراض مگه این مجازاته که براش تعیین شده ؟؟؟
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
استجازه، دوباره!؟ يكدفعه همه چيز رو عربى بنويسيد.
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
حکم فقط اعدام
ناشناس
۱۵:۴۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
باعث تباهی زندگی چند نفر شده، باعث دق مرگ شدن چند نفر شده، چه ابرویی از دستگاه قضایی برده، چه فسادهای کرده که علنی نشده حالا 31 سال زندان این کجا عادلانه است چرا این افراد پست و مفسد فی الارض اعدام نمی‌شوند تا درس عبرتی برا دیگران شود چون از خودتونه، حالا اعتراض به این چند سال بکنه واقعا که بی شرمی، اینه عدالت اگر کسی دیگه بود که اعدام میشد
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
چقد مغروره این طبری،دزد حق مردم خور
فردا یا آزاد میشه
یا سرنوشت نامعلومی مثه بانک زنجانی ها پیدا میکنه
بعد به ریش مردم میخنده.خدا نابودکنه همه دزدا وظالمان به مردم رو
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مقایسه احکام صادر شده برای مه آفرید و سلطان سکه و طبری نشان از برقراری بی نظیر عدالت بین مجرمان و مفسدان فی الارض می باشد.
محمد
۱۹:۵۳ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
البته کیفر خواست طبری با جرم ارتشا صادر شده که همین باعث شد اعدام نشه. مه آفرید و ... اتهامشون فساد فی الرض بود. اما در کل میبایست بخاطر حساسیت شغلش که در بدنه اصلی قوه قضائیه بود حکم فساد میخورد و اعدام. خدا توی قرآن به زنان پیغمبر گفته که شما به علت حساسیت نقشتان در زندگی پیامبر دوبار بابت کارهای نیکتان پاداش میگیرید و از آن طرف هم در قبال گناه ،دو برابر دیگران مجازات میشید.
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
قبلاً مرکز مشاوره قوه قضاییه از صبح تا شب حتی ایام تعطیل جوابگوی مردم بودند حالا فقط از ۸تا۱۴جوابگو هستن. بغیر از روز های تعطیل دراین مدت محدود به ندرت نوبت مردم میشود ومردم ناچارا باید جیب وکلارادر دفاترشان راپرکنند قبلاً مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از هزینه های دادرسی معاف بودند اکنون این معافیت درامورکیفری برداشته شده
ناشناس
۱۴:۱۹ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
سوال چرا به عنوان مفید اقتصادی دادگاهی نشد؟
ناشناس
۱۳:۴۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
اعدام
ناشناس
۱۳:۴۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
باید این جرثومه فساد اعدام شود حبس بدون شکنجه یعنی پروار بندی
ناشناس
۱۳:۳۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مشت نمونه خروار است
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
اگه حکم اعدام میدادند شاید کمتر با چنین چیزهایی برخورد می کردیم.
طرف صدها برابر این رو داره و صدها نفر رو غیر مستقیم بدبخت کرده و حالا چند سال میره زندان و با پول خودش بیرون میاد و ادامه ماجرا...
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
کمتر از اعدام بی عدالتیس