به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر طبری مدیر اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه روز گذشته (شنبه ۲۲ شهریور ماه) به اتهام پولشویی و رشوه به ۳۱ سال حبس محکوم شد، حکمی که به گفته سخنگوی دستگاه قضا قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
بر این اساس اکبر طبری و وکیل وی میتوانند نسبت به این حکم در دیوان عالی کشور فرجام خواهی و اعتراض خود را به این حکم اعلام کنند.
اما سوالی که شاید پیش بیاید این است که چرا اکبر طبری میتواند به رأی خود اعتراض کند، اما محکومان دادگاههای مفاسد اقتصادی امکان تجدید نظر خواهی در دیوان عالی کشور را ندارند؟
در پاسخ به این سوال باید گفت اولأ اکبر طبری در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شده است و ارتباطی به دادگاههای مفاسد اقتصادی ندارد، به همین دلیل میتواند تقاضای فرجام خواهی بدهد، از سوی دیگر مفسدان اقتصادی در دادگاههای انقلاب محاکمه میشوند و مطابق با استجازه رأی این دسته از دادگاهها که به اتهامات مفسدان اقتصای رسیدگی میکنند، قطعی است.
همین دو دلیل یعنی محاکمه شدن در دادگاه کیفری یک و نداشتن عنوان اتهامی مفسد اقتصادی و ذیل استجازه نبودن اکبر طبری این امکان را دارد که به رأی خود اعتراض کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
فردا یا آزاد میشه
یا سرنوشت نامعلومی مثه بانک زنجانی ها پیدا میکنه
بعد به ریش مردم میخنده.خدا نابودکنه همه دزدا وظالمان به مردم رو
طرف صدها برابر این رو داره و صدها نفر رو غیر مستقیم بدبخت کرده و حالا چند سال میره زندان و با پول خودش بیرون میاد و ادامه ماجرا...