به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سید کریم ابراهیم زاده مدیر جهاد کشاورزی نقده گفت: سطح زیر کشت محصول کدو آجیلی در سطح شهرستان در سال جاری دو هزار و ۲۱۲ هکتار میباشد که پیش بینی میشود حدود ۱۸۰۰ تن محصول از سطح مزارع برداشت شود.
ابراهیم زاده با بیان اینکه تولید این محصول نسبت به سال قبل افزایش داشته است، افزود: متوسط تولید در هر هکتار حدود ۸۰۰ کیلوگرم میباشد و برداشت این محصول از اوایل شهریور در سطح شهرستان شروع شده و تا نیمه مهر ماه ادامه دارد.
او خاطر نشان کرد: ارقام کشت شده شامل رقمهای گوشتی و مشهد میباشد که پس از برداشت در بازارهای داخلی شهرستان و استان عرضه میشود.
ابراهیم زاده بیان کرد: از مزایای کشت محصول کدو آجیلی میتوان به هزینه پایین کشت، درآمد مناسب و تناوب در کنار سایر محصولات اشاره کرد.
لازم به ذکر است که محصول کدو اجیلی در صنایع دارویی و آرایشی و بصورت خوراکی و آجیل استفاده میشود.
انتهای پیام/ن م