به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مرور و یادآوری جانفشانیها، رشادتها و خدمات شهداء به حفظ ارزشهای والای اسلامی در جامعه میانجامد و به تصویر کشیدن حماسههای این بزرگمردان برای نسل امروزی و فردا، ضمن بیمه کردن کشور در برابر هجوم و توطئههای دشمنان، مسیر آزادگی و استقلال را هموار میسازد.
شهداء، قهرمانان همیشه جاوید و ستارگان پرفروغ و ابدی ایران هستند که بدون امکانات و با دستان خالی در مقابل قدرتها جانانه ایستادند و مقاومت کردند و با نثار جان خود، عظمت، آرامش و امنیت را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند.
تلاشها در ارائه روشهای جدید برای تهیه و تدوین زندگینامه شهدای جنگ تحمیلی با هدف انتقال بهتر فرهنگ دفاع مقدس، توفیقاتی خوبی را به همراه داشته است اما همچنان باید برای معرفی بیشتر شهداء به نسلهای آینده تلاش بیشتری کرد. توصیف شهدا باید به گونهای باشد تا نسلهای آتی بتوانند از خاطرات دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی بهرههای لازم را ببرند.
بدون شک، یاد و خاطره شهدا تکلیفی واجب بر همه ماست، که همواره مورد تأکید امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب بوده است. به فرموده مقام معظم رهبری «امروزه زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهداء کمتر از شهادت نیست» و بر ما واجب است که یاد و خاطره شهداء را زنده نگهداریم.
از همین رو؛ گروه نمایشی مهنا به نویسندگی و کارگردانی بهرام میرزایی در چهارمین اثر خود با نام «بغضِ شیرین» در روایتی آزاد به زندگی شهید نورالدین حسینی بکتری میپردازد. این نمایش روایت و برداشتی آزاد از زندگی شهید نورالدین حسینی بکتری از نیروهای است که در بهمن ۵۹ توسط رژیم بعث به شهادت رسیده است.
این نمایش جذاب که باعث سرازیر شدن اشک از چشمان مخاطبانش میشود، یک دختر که تنها بازیگر این نمایش است، نقش شیرین دختر شهید را بازی میکند. زهرا راعی در یک نمایش زیبا هم نقش همسر شهید و هم نقش شهید را نیز بازی میکند و از نقاط قوت این نمایش همین بازی ۳ شخصیت توسط تک بازیگر است.
حال در آستانه چهل سالگی دفاع مقدس، با بهرام میرزایی به گفتوگو نشستیم؛ او در کارنامه خود نمایش مهنا براساس زندگی شهید عباس دوران، نمایش پل کارون براساس زندگی شهید شاهرخ ضرغام و یک نمایش خیابانی با موضوع عفاف و حجاب دارد.
میرزایی میگوید: نمایشنامه بغضِ شیرین یک اقتباس آزاد از زندگی شهید سید نورالدین حسینی بکتری است که در قالب یک غزل عاشقانه نمایشی از زبان دخترش شیرین روایت میشود.
نویسنده و کارگردان دفاع مقدس استان فارس اذعان داشت: کار تحقیق این نمایش از یک سال قبل آغاز شد و در خردادماه نیز متن نمایش به نگارش درآمد در نهایت با انتخاب بازیگر تمرینات در تیرماه شروع شد.
او ادامه داد: قرار بود این نمایش گستردهتر و با حضور بازیگران بیشتری برگزار شود، اما به دلیل کرونا و شرایط ایجاد شده توسط آن نمایش به صورت تک بازیگر و مونولوگ برگزار میشود.
کارگردان و نویسنده "بغضِ شیرین" با بیان اینکه به دلیل شیوع بیماری کرونا، این نمایش با اجرای آنلاین برای مخاطبان پخش میشود، عنوان کرد: این نمایش بناست در جشنواره سپهر نیروی هوایی ارتش با حضور ۳۵ اثر دیگر از کل کشور شرکت کند.
نمایش بغضِ شیرین قبل از اجرای رسمی با حضور سردار ابراهیمی مدیرکل سابق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس و سرهنگ دوستدار رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فارس و جمعی از اصحاب رسانه به روی صحنه رفت.
انتهای پیام/
امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی و موفق تر از همیشه باشی