او ادامه داد: متاسفانه برخی از تجهیزات این جایگاهها پس از تعمیر مجددا از کار میافتند و این مشکل برخی از جایگاههای سوخت را به تعطیلی یا وقفه میاندازد.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاه داران سوخت کشور در ادامه با اشاره به اینکه واردات این تجهیزات گران است اضافه کرد: رقم خرید برخی از این تجهیزات به ۷ برابر رسیده است که وارد کردن آن هزینههای هنگفتی را میطلبد.
بیشتر بخوانید
صالحی بیان کرد: به طور کلی قطعه نو و فابریک تجهیزات جایگاههای سوخت بسیار اندک است و در برخی موارد اصلا نداریم. شرایط به نحوی است که از قطعات تعمیر شده دوباره استفاده میشود، بنابراین قطعات دوباره خراب میشوند.
او بیان کرد: در حال حاضر برخی از جایگاههای سوخت در کشور دچار مشکل هستند و در برخی نقاط نیز برخی از جایگاهها از دسترس خارج شده و در جریان کار دچار مشکل شدهاند و پس از مدت کوتاهی دوباره خراب و از رده خارج میشوند.
صالحی تصریح کرد: برخی از این تجهیزات در گذشته از کشورهای مختلف وارد میشد، ولی امروز برخی از قطعات چینی هم در دسترس نیستند به طوری که برخی از قطعات با ۳ میلیون تومان خریداری میشد، ولی این رقم در حال حاضر نزدیک به ۴۰ میلیون تومان هزینه دارد.
انتهای پیام/