سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیفیت و کمیت نان کنترل شود

 معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه بر کنترل کیفیت و کمیت نان تاکید کرد و گفت: با نظارت بیشتر از سوی دستگاه‌های متولی این امر محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، موسوی حسینی  معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه  در کارگروه آرد و نان شهرستان مراغه گفت: تعداد کل نانوایی‌های شهرستان ۴۲۶ واحد است که از این تعداد ۲۴۸ واحد لواش پز (۵ واحد نیمه دولتی و بقیه دولتی)، ۷۵ واحد سنگک پز نیمه دولتی، ۳۹ واحد بربری پز نیمه دولتی، ۵۹ واحد نان روغنی نیمه دولتی، ۴ واحد فانتزی نیمه دولتی و یک واحد نان صنعتی نیمه دولتی است.

او گفت: از ۲۰ تیر تا ۱۹ شهریور ماه زمان خرید گندم در مراغه، ۲ هزار و ۶۰۰ تن خرید توافقی و ۱۹ هزار تن خرید تضمینی از گندمکاران شهرستان انجام شده که گندم تضمینی خریداری شده به همان میزان پارسال بوده است.

او به مشکلات نانوایان اشاره کرد و گفت: افزایش حق بیمه، هزینه تعمیر و نگهداری، قیمت خمیر مایه و اقلام مصرفی از جمله مشکلات نانوایان شهرستان است که در جلسات تخصصی کارگروه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

او به افزایش مصرف نان همزمان با فصل کاری در شهرستان اشاره کرد و گفت: طبق روال سال‌های گذشته اعضای کارگروه اقدامات اساسی و عملی را در این خصوص انجام دهند.

فرماندار مراغه گفت: نانوایی‌های شهرستان در هیچ شرایطی مجاز به استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز نیستند و نباید با استفاده از آن‌ها سلامت مردم را به خطر انداخت.

موسوی حسینی  گفت: دستگاه‌های نظارتی ملزم به افزایش بازدید و تعداد نمونه برداری هستند و بایستی با متخلفان به صورت جدی برخورد شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.