سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهکار‌های مناسب برای نظارت والدین بر آموزش مجازی

با چند نمونه از راهکار‌های مناسب نظارت بر آموزش مجازی و استفاده دانش‌آموزان از اینترنت آشنا شوید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با اشاره به گسترش شیوع ویروس کرونا  چند نمونه از راهکار‌های مناسب برای نظارت والدین بر آموزش مجازی و استفاده دانش‌آموزان در محیط اینترنت را اعلام کرد.

پاکدل افزود: جزئیات راهکار‌های مناسب برای نظارت والدین بر آموزش مجازی و استفاده دانش‌آموزان از اینترنت به این شرح است:

نگرانی والدین از فضای مجازی اگر فرزند شما از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده می‌کند ساده‌ترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار ( google family link ) پیوند خانوادگی گوگل  است.

تبلت ایرانی بخرید

اگر هنوز ابزاری برای فرزند خود تهیه نکرده اید یا علاقه به گره گشایی از نیازمندان و خرید تبلت برای آنها هستید،توصیه می‌شود از تبلت‌های ایرانی خرید کنید که همه ابزار‌های مدیریت والدین را دارد و مطابق فرهنگ ایرانی اسلامی و نیاز کودکان ساخته شده است.

سیم‌کارت مخصوص تهیه کنید

اگر فرصت کافی برای کار کردن با ابراز‌های نام برده را ندارید و علاقه مندید این کار را دولت برای شما انجام دهد چند راهکار پیش روی شماست؛ اول اینکه اپراتور‌ها سیم کارت‌های خاص کودکان ارایه می‌کنند، مثلا همراه اول سیم کارت انارستان را مدتها است ارائه کرده یا ایرانسل هم محصول مشابهی داشته است. دسترسی به اینترنت در این سیم کارت‌ها صرفا بر اساس یک لیست سفید صورت می‌گیرد. اپراتور‌ها بسته اختصاصی آموزش مجازی تعریف کنند.

اگر فرزند شما از سیم کارت والدین برای آموزش مجازی استفاده می‌کند، دو راهکار برای اجرا به اپراتور ابلاغ شده است که باید سریع اجرا و اطلاع رسانی کنند، اول اینکه یک بسته اختصاصی شاد تعریف کنند زمانی که این بسته بر روی سیم کارت فعال باشد دسترسی به اینترنت صرفا برای یک سری از سایت‌های تایید شده توسط وزارت آموزش و پرورش امکان پذیر است و اگر از گوشی همزمان هم کودک و هم والدین بهره می‌گیرند اپراتور‌ها موظف شده اند با تعریف یک کد دستوری ستاره مربع امکان جابجایی بسته فعال را فراهم کنند.

به عبارتی تا گوشی در اختیار کودک است بسته شاد و زمانی که در اختیار والدین است بسته عادی فعال باشد. شرکت‌های اینترنت خانگی نیز موظف شده اند بسته شاد را تعریف و امکان فعال سازی و یا غیر فعالسازی آن را فراهم آورند؛ بنابراین سیم کارتی تحت عنوان سیم کارت شاد توزیع نخواهد شد و مراقب سوء استفاده و تماس‌های تلفنی کلاهبرداران برای فروش سیم کارت تحت این نام‌ها باشید.

استفاده از شبکه شاد رایگان است

در یک کار فشرده، تمام مدارس کشور به اینترنت پر سرعت و شبکه ملی اطلاعات به صورت رایگان متصل شده‌‍اند؛ بنابراین در زمان حضور در مدرسه، استفاده از شبکه برای شما رایگان خواهد بود. البته ارائه بسته‌هایی شبیه آنچه در فروردین تقدیم شد هم در دستور کار است که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به تمامی اپراتور‌ها ابلاغ شد که استفاده از شبکه دانش‌آموزش شاد برای همه رایگان خواهد بود، اما ممکن است مدارس از سایر ابزار‌ها هم برای یک آموزش مجازی بهره بگیرند. به زودی بسته ویژه دانش آموزان هم برای همه آنها تعریف و ارائه خواهد شد. علی الحساب شاد رایگان است.

کودکان را در فضای مجازی رها نکنید

برای حفظ سلامت فرزندان در فضای مجازی، حتما خودتان نظارت داشته باشید و به برنامه‌های دولت کفایت نکنید. وزارت ارتباطات در جریان معماری و مهندسی سامانه شاد نیست،تلاش زیادی از سوی توسعه‌دهندگان این سامانه برای بهبود خدمات صورت گفته و خدمات بسیار خوبی به روی آن‌ها لحاظ شده است. برای خدمت‌رسانی بهتر، با تمام وجود در کنار همکاران خود در وزارت آموزش و پرورش هستیم و از امکانات خود برای مساعدت به آنها در انجام این امر مهم، بهره خواهیم گرفت.

اکنون در ذهن بسیاری، دوگانه سلامت - تحصیل، شکل گرفته و نگران‌های جدی برای والدین به وجود آمده است. آینده ما در گروی نسل سالم و تحصیل کرده و تربیت یافته است.

باید همه با هم همکاری و مساعدت کنیم تا رعایت دستورالعمل‌ها دقیق باشد و البته از ظرفیت عظیم آموزش مجازی هم بهره ببریم. به لطف الهی و با همدلی و البته مدیریت خود جامعه فرهنگی کشور، این چالش هم به نحو خوبی مدیریت خواهد شد.

انتهای پیام/ ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.