سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء:

دشمن از آزمودن قدرت سپاه و ارتش پرهیز کند

سرلشکر رشید گفت: مولفه‌های قدرت و روش استفاده از آن را آموخته ایم و امیدواریم که دشمنان از آزمودن اراده و قدرت ارتش و سپاه ما پرهیز کنند.

به گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در جمع فرماندهان ارتش در منطقه رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ که از روز آینده در سواحل مکران برگزار خواهد شد با بیان اینکه مشاهده توانمندی‌ها و آمادگی‌های رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران موجب مباهات است، تاکید کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از چهار دهه و مواجهه با بحران‌های امنیتی اوایل انقلاب و بعد هم هشت سال دفاع مقدس از قدرت و توان آمادگی رزمی بسیار مناسب برای پاسخ به تهدیدات برخوردار شده است.

سردار سرلشکر رشید در ادامه اظهار کرد: بزرگ‌ترین دستاورد تجربه جنگ و دفاع مقدس ملت شریف ایران و نیرو‌های مسلح به مدت ۸ سال، ضرورت برخورداری از آمادگی دفاعی و استفاده از قدرت نظامی برای پاسخ قدرتمندانه به تهدیدات است.

وی افزود: فرزندان رشید ایران عزیز شاکله قدرت دفاعی کشور را بر پایه فرهنگ عاشورایی، میراث ملی- تاریخی و راهبردی دوران دفاع مقدس بنا کرده‌اند تا مانع از اشتباه محاسباتی متجاوزان به این سرزمین شوند.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) همچنین تصریح کرد: برای ما ارتشی‌ها و سپاهی‌ها، موجب افتخار است که دشمنان به جای خرسندی و فرصت طلبی در استفاده از ضعف‌ها و آسیب پذیری‌های دفاعی ما پس از پیروزی انقلاب، امروز از قدرت فرزندان نسل انقلاب و جنگ در هراس به سر می‌برند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مولفه‌های قدرت و روش استفاده از آن را در درون تجربه‌های بحران جنگ آموخته ایم و امیدواریم که دشمنان از آزمودن اراده و قدرت ارتش و سپاه ما پرهیز کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ذوالقرنین
۲۲:۰۸ ۲۰ شهريور ۱۳۹۹
بسم الله النور
...
إِنَّهُمْ يَكِيدُونَ كَيْدًا
ﺁﻧﺎﻥ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ [ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﺮﺩﻥ ﻧﻮﺭ ﺣﻖ ] ﺣﻴﻠﻪ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ.
وَأَكِيدُ كَيْدًا
ﻭ ﻣﻦ [ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ] ﭼﺎﺭﻩ ﻭ ﺗﺪﺑﻴﺮﻱ [ﻣﻨﺎﺳﺐ] ﻣﻰﻛﻨﻢ.
فَمَهِّلِ الْكَافِرِينَ أَمْهِلْهُمْ رُوَيْدًا
ﭘﺲ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻣﻬﻠﺖ ﺩﻩ [فروگذار] ﻭ ﻣﺪتی ﺍﻧﺪک ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ، ﻭﺍﮔﺬﺍﺭ . ✴