سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰۰ + ۲۰ روز بدون وزیر صمت!

طبق محاسبات، ۱۲۰ روز است که مهم‌ترین وزارتخانه کشور (صمت) بدون وزیر و با سرپرست‌های موقت مدیریت می‌شود!

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه فرآیند ارزیابی گزینه‌های احتمالی برای تصدی وزارت صمت و گزارشی که چند روز قبل با همین عنوان منتشر شد، تغییراتی در بین گزینه‌های مطرح شده به وجود آمد و نام افراد جدیدی برای این عنوان به میان آمده است. مسئولان  مورد بررسی در گزارش قبل(حرف و حدیث ها درباره گزینه‌های احتمالی وزارت صمت؛ چه کسی سکاندار صنعت کشور می‌شود؟) به ادعا‌های مطرح شده درباره خودشان واکنش نشان دادند و با توجه به کشمکش‌هایی که بین مسئولان دولتی و فعالان این حوزه وجود داشت اوضاع متفاوتی ایجاد شد.

سرقینی گزینه مناسبی برای وزارت صمت است؟

جعفر سرقینی با توجه به جایگاه و سابقه‌ای که در وزارت صمت دارد و مدت زمان کوتاهی که از دولت برای سر و سامان بخشیدن به موضوع باقی مانده است، یکی از گزینه‌های محتمل برای این جایگاه ارزیابی می‌شد. او هر چند سابقه قابل قبول داشته باشد، اما عملکرد اخیر او کمی شک و شبهه به همراه داشته است.

دراین مدتی که سرقینی سرپرست وزارت صمت بوده است اقدام خاصی از طرف او صورت نگرفته و تغییر روندی را در این وزارت‌خانه شاهد نبودیم، سرقینی در این روز‌ها یا علاقه‌ای به انجام کار ندارد یا به او اجازه‌ای برای انجام فعالیت  داده نشده است. مدتی قبل حسن روحانی رئیس جمهور طی نامه‌ای اجازه هر گونه عزل و نصبی را از جعفر سرقینی به عنوان سرپرست وزارت صمت سلب کرد و این می‌تواند مهر تاییدی بر بی‌میلی سرقینی برای فعالیت به عنوان وزیر و دست و بال بسته‌اش در مقابل دولت باشد.


بیشتر بخوانید: 


او در آخرین اظهارات خود در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگارن جوان، درباره احتمال انتصابش به عنوان وزیر صمت اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: هیج اطلاعی در این باره ندارم، به من ماموریت داده اند که وزارتخانه را سرپرستی کنم و تا روز معرفی گزینه نهایی این موضوع را پیگیری خواهم کرد.


بیشتر بخوانید: 


سالاری گزینه پر سر و صدای وزارت صمت

گزینه پر سر و صدای بعدی، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی است که در گزارش قبلی به این موضوع اشاره شد.

او در آخرین اظهارات خود درباره انتخابش به عنوان وزیر صمت گفت: این موضوع در بحث‌های کلی مطرح شده اما تامین اجتماعی هم جایگاه مهمی‌ است. مخاطب ما مخاطب مهمی است و با ۴۵ میلیون بیمه شده از اقشار کم توان‌تر طرف هستیم. خواسته من بر این است که حمایت‌هایی که تا به امروز از آن دریغ نکرده اند ادامه پیدا کند.

او ادامه داد: امیدوار هستیم نیمه‌ راهی را که تا به امروز طی کرده‌ایم ادامه پیدا کرده و در این جایگاه موفق تر باشیم. تا امروز قطعا تامین اجتماعی دوست داشتنی‌ترین نقطه‌ای است که در آن کار کرده‌ام.

سالاری فعالیت شغلی خود را از وزارت آموزش و پرورش آغاز کرد و در سال ۱۳۸۱ به وزارت نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منتقل شد. از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ مدیر حقوقی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و پس از آن از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ قائم‌مقام پارس بود.

از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ در وزارت نفت در تهران مشغول به کار بود. از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ به عنوان استاندار بوشهر و از ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ به عنوان استاندار گیلان فعالیت می‌کرد. در نهایت در تاریخ ۴ تیر ۱۳۹۸ مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی شد.

بنا بر مصوبه شورای عالی اداری برای انتصاب به سمت‌های مدیریتی، شرایطی عمومی مقرر شده است که یکی از آن‌ها داشتن سابقه فعالیت مرتبط است. برای انتصاب فردی به عنوان مدیر ارشد باید فرد مذکور حداقل ۱۰ سال تجربه خدمات دولتی مرتبط و ۴ سال سابقه در سطح مدیریت میانی آن سازمان داشته باشد.

در تبصره شماره ۲ این مصوبه اجازه داده شده تا در شرایط خاص فرد بتواند با داشتن نیمی از تجارب ذکرشده بر جایگاه مورد نظر قرار بگیرد. هرچند این مصوبه اغلب چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد، اما حضور فردی که نه در حوزه صنعت، نه در حوزه معدن و صنایع معدنی و نه در تجارت و بازرگانی تجربه نداشته است، به عنوان یکی از گزینه‌های مطرح شده برای وزارت صمت عجیب به نظر می‌رسد.

بررسی مدرک دکترای سالاری 

در گزارش قبلی به موضوع مدرک دکتری سالاری از دانشگاه بوردو فرانسه اشاره شد که برخی مدعی جعلی بودن آن شده بودند. دانشگاه بوردو یکی از دانشگاه‌های معتبر اروپا بوده و معمولا جزو دانشگاه‌های ممتاز در رده بندی وزارت علوم قرار می‌گیرد. با ارزیابی‌های ما مشخص شد که این مدرک یک گواهی پایان دوره و نتیجه دوره مشترکی بوده که بین این دانشگاه و سازمان مدیریت صنعتی برگزار شده بود.

ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی درگفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: «مصطفی سالاری دانش آموخته دوره مشترکی است که باهمکاری سازمان مدیریت صنعتی و دانشگاه بوردو فرانسه برگزار شد. این دوره برگزار شده و مدرک نهایی توسط دانشگاه بوردو صادر شده است. ما علی‌رغم اطمینانی که نسبت به این موضوع داشتیم مجددا به درخواست خود آقای سالاری مدرک دکتری و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی او از دانشگاه بوردو فرانسه را استعلام گرفتیم. این دانشگاه استاد مشاور و مدرک او را تایید کرد و مدارکش را برای آقای سالاری ارسال کردیم، اما اینکه وزارت علوم این مدرک را بپذیرد یا نه موضوع دیگر‌‌ی‌ست.»

او با اشاره به قوانین وزارت علوم برای تایید مدرک گفت: وزارت علوم ضوابط خاصی را برای پذیرفتن دوره‌های تحصیلی دارد که فرد متقاضی باید آن را طی کند. این به معنای بی اعتبار بودن این مدرک نیست و شبهه‌ای درباره آن وجود ندارد. این دوره  از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ برگزار شده و دوره دکتری حرفه‌ای مدیریت یا همان DBA بوده است.

او در پاسخ به این سوال که مدرک صادره در پایان این دوره چه نوع مدرکی است، بیان کرد: «ما ذکر کرده‌ایم که این دوره‌ای در سطح دکتری حرفه‌ای است. مدارکی که ما صادر می‌کنیم سرتیفیکیت یا همان گواهی پایان دوره است و دِگری یا همان مدارک تحصیلی را وزارت علوم صادر می‌کند. ممکن است سرتیفیکیت‌ها را وزارت علوم ارزیابی کرده و برای برخی از آن‌ها دِگری تعیین کند. این دانشگاه بسیار معتبر است و آقای سالاری برای دفاع به فرانسه سفر کردند.

پیگیری‌های ما از وزارت علوم هم به اینجا رسید که این مدارک صرفا گواهی پایان دوره محسوب شده و مدرک تحصیلی محسوب نمی‌شود. این مدارک در سطوح پایین ادارات ممکن است مورد قبول قرار بگیرد، اما به عنوان مدرک تحصیلی محسوب نمی‌شود و بر مبنای آن نمی‌توان ادامه تحصیل داد؛ پس مدرک معتبر و قابل استنادی نیست. یک گواهی پایان دوره نمی‌تواند به عنوان مدرک تحصیلی برای کسب مقام یا ادامه تحصیل مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین آنچه که سالاری از آن به عنوان مدرک یاد کرده تنها یک گواهی پایان دوره بوده است.

از طرف دیگر، در سال ۹۲ از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی ریاست جمهوری بخشنامه‌ای صادر شده که در آن دقیقا اعلام شده تمام مدارکی که با عنوان آموزش عالی آزاد DBA. MB ، تکمیلی، تخصصی، دوره‌های معادل سازی شده و ... صادر می‌شود از ارزش استخدامی معادل با مقطع تحصیلی خاصی در نظام آموزش عالی کشور برخوردار نیستند. در ارزیابی‌های انجام شده مشخص شد این بخشنامه کماکان پابرجاست و شک و شبهه‌ای درباره آن وجود ندارد.

سالاری تا یک قدمی معرفی به عنوان گزینه پیشنهادی دولت پیش رفته و یک منبع آگاه از دیدار سالاری با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس خبر داده است.

گزینه های تازه وارد

برخی منابع آگاه از اضافه شدن اسم مهدی کرباسیان به لیست کاندیدا‌های دولت برای وزارت صمت خبر داده‌اند و این به معنای حضور یک معدنچی جدید در بین کاندیداهاست. آخرین سمت او ریاست هیئت عامل ایمیدرو بود که به سال ۹۷ مربوط می‌شود. در مهر ماه ۱۳۹۷ و به موجب قانون منع به کارگیری بازنشستگان، از سمت خود استعفا داد و با استعفای او موافقت شد. در ۲۹ مهر ۹۷ ، محمد شریعتمداری وزیر وقت وزارت صمت طی نامه‌ای خطاب به مهدی کرباسیان آورده است: جناب آقای مهدی کرباسیان در مدت خدمت مشترک جز خیر و تلاش و خوبی از شما ندیدم لذا قلباً با استعفای شما مخالفم اما، اگر به دلیل قانون اخیرالتصویب اصرار به استعفا دارید، ضمن آرزوی سلامت و سعادت برای جنابعالی در همه شئون زندگی، با استعفای شما موافقت می‌کنم.

اما انگار این قانون حالا اعتبار خود را از دست داده و پای پیر مرد با تجربه دوباره به میدان باز شده است. کرباسیان سابقه کاری طولانی در حوزه‌های مختلف دارد؛ از جمله سوابق او می‌توان به معاونت وزارت راه و ترابری در امور حمل و نقل، قائم مقام ریاست بنیاد مستضعفان، معاون وزیر نفت در امور بازرگانی، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی، معاون وزیر و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، معاون کل وزارت امور اقتصاد و دارایی، عضو هیئت رئیسه صندوق اوپک (وین ـ اتریش)، عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادر، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، عضویت در هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی  اشاره کرد.

تحصیلات او شامل لیسانس حسابرسی مؤسسه عالی حسابداری، فوق لیسانس مدیریت بازرگانی MBA از دانشگاه اوکلاهماسیتی آمریکا، دوره مدیریت عالی از مدرسه عالی «بنف» (دانشگاه البرتا) کانادا و دکترای مدیریت از دانشگاه پیسلی اسکاتلند است. باید منتظر باشیم تا مشخص شود دولت تن به انتخاب یک پیر مرد با تجربه خواهد داد یا  برای  وزارت صمت در بین افراد جوان جستجو می‌کند.

سید حمید پورمحمدی گل‌سفیدی هم نام جدیده دیگری است که با نام وزیر از گوشه و کنار دولت شنیده می‌شود. او عناوینی چون قائم‌مقام رئیس کل بانک مرکزی ایران در دوره ریاست محمود بهمنی، مشاور عالی رئیس بانک مرکزی در سال ۱۳۸۷ در دوره طهماسب مظاهری، معاون بانکی وزیر اقتصاد و دارایی در دوره سید صفدر حسینی، داوود دانش جعفری و شمس‌الدین حسینی و معاون برنامه‌ریزی محمد باقر نوبخت معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور را برای خود ثبت کرده است.

او علاوه بر سوابقی که در حوزه بانکی و اقتصادی دارد، در برخی منابع عنوان عضویت هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را در رزومه خود ثبت کرده که کمی تعجب آور است.

حمید پورمحمدی

پور محمدی به عنوان معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور اغلب سکاندار مباحث مربوط به بودجه در کشور است پس می‌توان یک سر تمام انتقاداتی که بودجه کشور و عملکرد‌های مالی نسبت می‌دهند را به او وصل کرد.

نکته جالب توجه انتصاب سلسله وار معاونان نوبخت بر منصب وزارتخانه هاست؛ بعد از دژپسند و نمکی به نظر می‌رسد حالا پور محمدی قصد دارد تا جایگاه جدیدی برای خود کسب کرده و این بار با نام وزیر در دولت ادامه فعالیت دهد تا مبادا از همرده‌های پیشین خود عقب بماند.

محسن مهرعلیزاده

محسن مهرعلیزاده هم از جمله افرادی بود که برخی رسانه‌ها او را گزینه اصلی برای انتصاب به وزارت صمت می دانستند. او سال ۹۷ به‌ دلیل بازنشستگی از سمت استانداری اصفهان کنار رفت و به نظر می‌رسد حالا به دنبال جایگاه جدید و مناسبی برای خود باشند.

با پیگیری‌های انجام شده مشخص شد مهرعلیزاده جزو گزینه های وزارت صمت بود اما نه به عنوان گزینه اصلی. به نظر می‌رسد تیم رسانه‌ای همراه با مهرعلیزاده قصد داشتند تا با ایجاد فضای خبری، او را بین گزینه های اصلی برای انتصاب در این عنوان جای دهند.

تا به امروز اسامی زیر از جمله کسانی هستند که نام آن‌ها در بین گزینه‌های دولت برای انتصاب در وزارت صمت دیده شده است.

جعفر سرقینی سرپرست فعلی وزارت صمت، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، مهدی کرباسیان رئیس پیشین سازمان گسترش و نوسازی معادن ایران، سیدحمید پورمحمدی معاون امور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، خداداد غریب پور رئیس فعلی سازمان گسترش و نوسازی معادن ایران، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی، داریوش اسماعیلی معاون معدنی وزارت صمت، محمد خوش چهره اقتصاددان و نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی، بهمن حسین زاده معاون وزارت صمت و رئیس نمایشگاه ها، محمدرضا فیاض مدیر منابع و امور استان‌های وزارت صمت در دوران شریعتمداری، حسن یونس سینکی معاون شریعتمداری، محسن مهر علیزاده ستاندار سابق اصفهان و اردشیر سعد محمدی مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران، حمید زادبوم رئیس فعلی سازمان توسعه تجارت از جمله این موارد است. 

حمید زادبوم

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۴۵ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
پس اگه جعلیه مدرکش الان تو تامین اجتماعی چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
بابک صادقزاده
۱۶:۲۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مثلا موقعی که این وزارتخانه وزیر داشته چه گلی به سر مردم زده که حالا که وزیر نداره بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
کدوم حاضر میشه تواین یک سال اخر زیر بار مسوولیت بره
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
اینهم بی دلیل نیست.وگرنه تو این همه مدت وقت انتخاب نبوده؟هرج و مرج همه جا رو گرفته.خصوصا تو قیمتها.مسوولین هم همه چی رو ول کردند.گرونی پشت گرونی
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
گرونی پشت گرونی
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
اینهم بی دلیل نیست.
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
.وگرنه تو این همه مدت وقت انتخاب نبوده؟
ناشناس
۱۴:۵۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
آقای سالاری شرکت های زیر مجموعه شستا را کنترل کند
Alireza
۱۴:۴۹ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
قیمت گوشی تا کی میخواد بره بالا ؟
ناشناس
۱۳:۴۴ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مگه بود وی انبود آقای وزیر فرقی هم داره،قیمت ها که همچنان دیوانه وار رو بهافزایش است وهیچ کس هم جلودارش نیست ،هیچکس هم به داد مردم نمیرسه ،مسکن ،مواد غذایی،خودرو خلاصه عجب وضعی شده حالا وزیر هم بیاد کار خاصی مگه میتونه انجام بده،مافیا نمیذاره،
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
الان سالاری با مدرک جعلی پست گرفته؟
هیچ کسم نمیخواد کاری بکنه؟
قوه قضائیه کجاست؟
ناشناس
۱۴:۴۸ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
کجای کاری .رطب خورده منع رطب کی کند. 80 درصدمسئولین ورئسا ومدیران رده بالای کشورما ازهمین .دارای مدارک تحصیلی قلابی وجعلین .دکترا ومهندسی وووووو.کسانیرو ازشورای شهر هومه تهران میشناختم که مدرک مهندشی قلابی داشت که بعازمدت کوتاهی جزئ .احتمالا هنوزم به شغل شریفش ادامه میده.
حسین
۱۱:۴۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
سرقینی در اولین روز کاری خود با تغییراتی که ایجاد کرد مسیر انتخابات را برای افرادی خاص هموار کرد البته با حراج کردن سرمایه کشور برای منافع اقلیتی محدود.
ali
۱۱:۳۸ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
اونوقت که وزیر داشت این وزارت خانه چه دسته گلی بر سر مردم زد که الان نگران باشیم که وای خدا وزارت خانه وزیر نداره.نداره که نداره مهمه.
ناشناس
۱۱:۰۳ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
کشور افتاده دست یه مشت نادان و ابله که این اوضاعمونه
گرانی تورم فقر بیکاری فقط شعارشون اینه که مردم تحمل کنند و خودشون تو قصرهای با خانوادشون تو رفاه هستند
رضا
۱۰:۲۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مگه بقیه وزارتخانه ها وزیز دارن چه گلی به سرمردم زدن که این بیادبزنه؟؟؟
خودرییس کلیدسازشون چه لیاقتی ازخودش نشون داده!!!
علی برکت ا...
رضا
۱۰:۲۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
بقیه وزارتخانه ها وزیز دارن مگه کار میکنن؟؟
رضا
۱۰:۲۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مگه بقیه وزارتخانه ها وزیز دارن چه گلی به سرمردم زدن که این بیادبزنه؟؟؟
خود رییسشون چه لیاقتی ازخودش نشون داده!!!
رضا
۱۰:۲۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
این سالاری نشسته تو تامین اجتماعی چیکار میکنه؟
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
اگر کشور بدون وزیر امورات اجرائیش می چرخد.چرا بدون رئیس جمهور نچرخد؟؟
ناشناس
۰۹:۱۵ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
نیمی از مشکلات کشور فساد در سطوح مختلف این وزارت خانه است.
عباس گودرزی
۰۹:۰۸ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
سلام نمی دانید چرا بدون وزیر صمت هستیم ؟ دلیل روشن است چون مقام معظم رهبری سال را جهش تولید اعلام کردند . وقتی با دیدگاهی مخالف باشیم و مستقیم جرات مخالفت نداشته باشیم باید بگونه ای چوب لای چرخ بگذاریم . بر عکس عمل کردن یا مخالفت عملی بجای اقدام عملی . قانون اساسی هم که دست و پا را بسته
عباس گودرزی
۰۹:۰۸ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
سلام نمی دانید چرا بدون وزیر صمت هستیم ؟ دلیل روشن است چون مقام معظم رهبری سال را جهش تولید اعلام کردند . وقتی با دیدگاهی مخالف باشیم و مستقیم جرات مخالفت نداشته باشیم باید بگونه ای چوب لای چرخ بگذاریم . بر عکس عمل کردن یا مخالفت عملی بجای اقدام عملی . قانون اساسی هم که دست و پا را بسته
Shamim
۰۹:۰۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
تاثیر چندانی هم نداشته، همون نداشته باشیم بهتره
ناشناس
۰۸:۴۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مهمترین وزارتخانه آموزش و پرورش است که باعث نشه افرادی فاسد تربیت و روی کار بیایند
ali
۱۱:۴۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مهمترین وزارت ،وزارت اموزش و پرورشه به شرطی که اون وزیر مربوطه چیزی از کلاس و تخته و میز و نیم کت بدونه حالا دانش اموز و انسان جای خود داره.
ناشناس
۰۸:۳۹ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
بهتر
هزینه دولت کم تر شده
اگر کارایی داشتند .انقدر گرانی .تورم و بیکاری جوانان نداشتیم
علی
۰۸:۳۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
نگران نباشید چرا وزیر نداره . آن روزی که وزیر داشت چه هنری داشتند واسه این مردم بیچاره چکار کردند . بروید ببیند وزیر کشور چین با یک ملیارد جمعیت چطوری دارند کشورشون رو اداره می کنند .
مهدی
۰۸:۳۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
سلام
وزارتخانه ها که تا حالا وزیر داشته اند چکار کردن تا این وزارت خانه کاری کند.واقعا تدبیر و امید بوده است. !!!!!!!!!!