رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار به اهمیت گسترش و توسعه مناسبات دوستانه جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی در حوزههای مختلف به ویژه روابط پارلمانی تاکید کرد و گفت: تقویت روابط پارلمانی دو کشور به ویژه گروههای دوستی پارلمانی موجب تحکیم و تقویت مناسبات دوستانه فیمابین و همکاری در حوزههای مختلف میشود.
وی افزود: مراودات سیاسی و اقتصادی ایران و کره شمالی در مسیر خوبی قرار دارد و مجلس شورای اسلامی بر گسترش و توسعه ارتباطات در عرصههای مختلف به ویژه پارلمانی تاکید میکند.
ذالنور در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد باشگاه اتحاد علیه تحریمهای ظالمانه آمریکا را پیشنهاد داد و گفت: مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا از طریق باشگاه ضد تحریم باعث اتحاد کشورهای مورد غضب استکبار جهانی خواهد شد.
وی همچنین تصریح کرد: بحران آفرینی آمریکا در منطقه و ایجاد تحریمهای جدید علیه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره به کاهش تبادلات اقتصادی و تجاری فیمابین دامن زده است و ضرورت دارد از طرق مختلفی همچون تهاتر به تقویت روابط و تعاملات اقتصادی فیمابین پرداخت.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نسبت به حادثه اخیر سیل و طوفان در کره شمالی واکنش نشان داد و به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی، با ملت دولت و پارلمان جمهوری دموکراتیک خلق کره ابراز همدردی کرد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان این دیدار، گفت: اراده جمهوری اسلامی ایران گسترش روابط روابط همه جانبه بین دو کشور است و ظرفیتهای بسیار خوبی برای توسعه روابط در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که باید این ظرفیتها فعالتر شوند.
سفیر جمهوری دموکراتیک خلق کره نیز با ابراز خرسندی از این دیدار و برشمردن اشتراکات سیاسی و اجتماعی دو کشور، خواستار بهره گیری از فرصتها و ظرفیتهای موجود در روابط فیمابین به ویژه روابط پارلمانی برای گسترش تعاملات و تبادلات شد و ابراز داشت: «سنگر ضدآمریکایی و تروریسم، حفظ رابطه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره را فعالتر نموده است».
وی تصریح کرد: توسعه همه جانبه مراودات با جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی کره شمالی از اهمیت فراوانی برخوردار است.
سفیر جمهوری دموکراتیک خلق کره شمالی در ادامه، داشتن دشمن مشترک و رویکرد متحد را مدنظر قرار داد و بیان کرد: مسائل مختلف بینالمللی و دشمنی دیرینه آمریکا با جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره ایجاب میکند تا با تعاملات و مناسبات فیمابین فعال و گستردهتر باشد.
هانگ سونگ او، تعاملات گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی را مهم دانست و گفت: تعامل و همکاری هیئتهای پارلمانی میتواند به شناخت بیشتر دو کشور که لازمه گسترش فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است، کمک شایانی کند.
انتهای پیام/