سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی برای خوشمزه شدن خورش‌ها

در گزارش زیرترفندهایی برای خوشمزه شدن خورش‌ها به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی از ما فکر می‌کنیم همین که حبوبات، گوشت و سبزی و ... را با هم مخلوط کنیم و بپزیم یا ابتدا گوشت را داخل پیاز داغ تفت دهیم خورش خوشمزه‌ای خواهیم داشت در حالی که هر خورشی فوت و فن‌های خاصی برای خوشمزه شدن دارد. در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱- اگر آب‌لیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.

۳- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

۴- اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

۵- برای این‌که خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

۶- برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
کاف
۲۱:۴۹ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
کوکب خانم رن خانه داری هست فهمیدیم
ناشناس
۱۶:۳۳ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
سپاس
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
برای گرفتن تلخی غذا اگر بوی سوختگی داد یا زیادی تفت دادید یا دو خیار را برش دهید داخل غذا بیندازید بعد ازاینکه چند بار جوش خورد از داخل خورش خارج کنید مزه تلخی غذاها از بین مبره
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
دوستان لطفا مرا درپختن خورشت کرفس راهنمای کنید
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
عالی چه خوب
علی
۱۰:۳۸ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
معلوم پری خانوم تو فنلاند کلا تو کار بخار پزه
منصوره
۰۲:۳۷ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
سلام من یه سوال دارم از شما میتونید بگین آب سرد رو موقعی که دارم گردو ها رو تفتش میدم آب سردو بریزم.. من خیلی ممنون از راهنمایی شما.
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
عالی
پری
۱۸:۱۸ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
من اصلا گوشت درسته را برای هیچ خورشتی تفت نمیدهم و بسیار هم خوشمزه و سالم غذا درست می کنم، اینهمه چربی و روغن هم تو غذا نمی ریزم، گوشت خودش چربی داره، لزومی نداره یه بارم با روغن و پیاز تفتش بدیم، بهتره اعضای خانواده را به غذاهای آبپز و بخارپز و کبابی عادت بدهیم تا سالم خواری عادتشان شود
ناشناس
۱۷:۳۰ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود ممنون از راهنمایی شما
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود.
ناشناس
۱۲:۴۹ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود.
ناشناس
۰۱:۵۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود