به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی از ما فکر میکنیم همین که حبوبات، گوشت و سبزی و ... را با هم مخلوط کنیم و بپزیم یا ابتدا گوشت را داخل پیاز داغ تفت دهیم خورش خوشمزهای خواهیم داشت در حالی که هر خورشی فوت و فنهای خاصی برای خوشمزه شدن دارد. در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
۱- اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را میگیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید.
۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ میکند.
۳- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.
۴- اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آنرا محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربیها به دور پاکت جمع میشوند و میتوانید آنها رابردارید.
۵- برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
۶- برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/