سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف جالب درباره علاقه فراعنه به میمون‌ها

مارتا یوسیپنسکا باستان شناس حیوانات می‌گوید: ما معتقدیم که مصریان باستان و رومی‌ها که در برنیس زندگی می‌کردند می‌خواستند اوقات خود را در معاشرت با حیوانات مختلف، از جمله میمون‌ها، لذت‌بخش کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کشف باستان شناسی رابطه مصریان باستان فراعنه با میمون‌های هندی را که قدمت آن به هزاران سال قبل برمی‌گردد، روشن می‌کند. باستان شناسان لهستانی کشف کردند که رومیان و مصریان باستان میمون‌ها را به عنوان حیوانات خانگی از هند وارد می‌کردند.

محققان با بررسی اسکلت میمون‌های دفن شده در گورستان حیوانات، در بندر برنیس در مصر که حدود ۱۴۰ کیلومتری قلب شهر مرسی‌علم در دریای سرخ پیدا شدند، دریافتند که آن‌ها به میمون‌های مکاک‌رزوس بومی در هند تعلق دارند.

باستان شناسان مرکز باستان شناسی مدیترانه‌ای دانشگاه ورشو در حال حفر یک گورستان عظیم برای حیوانات در بندر برنیس بودند که اسکلت میمون‌ها را پیدا کردند و در ابتدا تصور می‌کردند که آن‌ها متعلق به نوعی به نام گیبون (میمون دست‌دراز) هستند که به صورت محلی رایج است و با استفاده از اسکنر‌های سه بعدی، آن‌ها در مقایسه استخوان انواع دیگر میمون‌ها، منشأ هندی آن‌ها را کشف کردند.


بیشتر بخوانید


مارتا یوسیپنسکا، باستان شناس حیوانات از آکادمی علوم لهستان و رهبر تیم تحقیق در گزارشی که توسط فرست‌نیوز منتشر شده می‌گوید: ما معتقدیم مصریان باستان و رومی‌ها که در برنیس زندگی می‌کردند، می‌خواستند اوقات خود را در معاشرت با حیوانات مختلف، از جمله میمون‌ها، لذت‌بخش کنند.

وی می‌افزاید: این تاکنون یک کشف منحصر به فرد است، زیرا هیچ کس میمون‌های هندی را در مناطق باستانی آفریقا پیدا نکرده و جالب است که حتی در منابع مکتوب باستان نیز از این عمل نام برده نشده است.

بندر برنیس از دوران فرعونیان در قرن سوم قبل از میلاد وجود داشته و به عنوان بندری برای انتقال فیل‌های آفریقایی مورد استفاده در جنگ‌ها و اماکن نظامی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. این بندر پس از اشغال مصر توسط رومیان رونق گرفت، زیرا به مرکزی برای تجارت بین اقیانوسی بین مصر، خاورمیانه و هند تبدیل شد.

اکتشافات قبلی استفاده از بندر در روابط مکرر تجاری با شبه قاره هند را تأیید می‌کند، جایی که مواد ارگانیک حفظ شده مانند چرم، منسوجات از چین و هند، بادبان و مواد گیاهی مانند برنج، کنجد، کندر، نارگیل، چوب ساج، به علاوه فلفل سیاه پیدا می‌شد. مارتا می‌گوید: یافتن چنین چیز‌هایی طبیعی بود، اما جای تعجب این بود که میمون‌ها هزاران کیلومتر دورتر منتقل شده و غذا و آب کافی در طول یک سفر دریایی طولانی در اقیانوس هند و دریای سرخ فقط با هدف استفاده سرگرمی برای آن‌ها فراهم می‌شد.

متأسفانه، تعدادی از رزوس‌ها بعد از رسیدن به برنیس نتوانسته‌اند کنار بیایند و جوان مرده‌اند و این ممکن است به دلیل کمبود میوه تازه و سایر غذا‌های اساسی باشد.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.