سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بی تحرکی در روز‌های کرونایی عامل بیماری‌های دیگر

یک کارشناس ورزشی با انتقاد از کم‌تحرکی در شرایط کرونایی، گفت: ورزش به عنوان یک دارو باعث افزایش توده بدنی و قدرت می‌شود و ورزش در کنار تمام مداخلات دارویی و حتی روانشناختی می‌تواند در پیشگیری و درمان عارضه‌های روانشناختی باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم بنی‌طالبی در خصوص اثرات ورزش بر سلامت روح و جسم انسان، گفت: ورزش در دهه‌های اخیر به عنوان یک دارو مطرح شده است یعنی ورزش در کنار تمام مداخلات دارویی و حتی روانشناختی می‌تواند ابزار مستقل و کارآمدی در پیشگیری و درمان عارضه‌های روانشناختی باشد.

کارشناس ورزشی افزود: از نظر فیزیولوژیکی تمام این تاثیرات ثابت شده است؛ تاثیراتی که ورزش بر ذهن ما می‌گذارد ترشح و تولید بسیاری از فاکتور‌های موثر در بهبود عارضه‌های روانشناختی کاملا تایید شده و مطالعات جدید نیز آن را تایید می‌کند.

وی با بیان اینکه بی‌تحرکی و افزایش توده چربی ارتباط زیادی با عارضه‌های روانشناختی دارد، افزود: بی‌تحرکی باعث ایجاد یکسری مواد حاصل از تجمع چربی در بدن می‌شود که می‌توانند روی مغز تاثیر بگذارند و عارضه‌ای را ایجاد و یا تشدید کنند.

بنی‌طالبی خاطرنشان کرد: بسیاری از تحقیقات بر روی انواع مختلف عارضه‌های روانشناختی مانند افسردگی، ام‌اس و بیماری‌های حرکتی که غالبا به دلیل بی‌تحرکی شیوع بیماری‌های روانشناختی در کنار آن‌ها بالا رفته ورزش توانسته به عنوان یک ابزار قدرتمند به این افراد کمک کند تا بتوانند با مشکل‌شان کنار آیند و انجام حرکات را افزایش دهند.

بی‌تحرکی در سبک زندگی ما جا باز کرده است


بیشتربخوانید


وی با بیان اینکه افزایش تعداد باشگاه‌های ورزشی تاثیری در بی‌تحرکی نگذاشته است، افزود: این یک تناقض است و به این بر‌می‌گردد که میزان فعالیت بدنی ما کم شده و افراد تمایل دارند با سریع‌ترین و آسان‌ترین روش‌ها فعالیت کنند و تحقیقات نشان داده این بی‌تحرکی روزمره مستقل از عدم فعالیت‌های ورزشی است.

بنی‌طالبی ادامه داد: ما بهتر است فعالیت‌های غیر ورزشی روزمره خود را بالا ببریم کمتر از خودرو و در صورت نداشتن مشکلات ارتوپدی از پله استفاده کنیم، از دوچرخه که به افزایش فعالیت بدنی ما کمک می‌کند نیز استفاده کنیم.

بنی‌طالبی عنوان کرد: افزایش چربی در کارکرد تمام قسمت‌های بدن از جمله بافت مغز و استخوان، پیری زودرس ایجاد بیماری مانند دیابت و کبد چرب نیز اثر می‌گذارد که طول عمر و امید به زندگی را کاهش می‌دهد و توصیه می‌شود تاحد امکان از محیط‌های ورزشی زیر نظر متخصص ورزش استفاده شود.

کارشناس ورزشی ادامه داد: با توجه به وجود کرونا دسترسی به باشگاه‌ها و اماکن ورزشی کاهش یافته است از ورزش در خانه استفاده شود و با توجه به تحقیقات صورت گرفته کارآیی و ایمن‌بودن این ورزش‌ها ثابت شده و با وسایل ساده مثل کش، وزنه کوچک، میز و صندلی به راحتی می‌توان ورزش کرد که باعث افزایش قدرت و توده بدنی می‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.