سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید در نفلین سینیت کلیبر ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: با تغییر در فرآیند خطوط تولید نفلین سینیت کلیبر از خشک به تر، ظرفیت تولید در این مجتمع معدنی و صنعتی از ۳۰ درصد به ۸۰ درصد افزایش می‌‎یابد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، امین زاده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از مراحل اجرایی فاز‌های توسعه نفلین سینیت کلیبرگفت: با ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در این مجتمع علاوه بر تامین نیاز داخل، مسیر صادرات این محصول نیز هموارتر می‌شود.

او گفت: برای ورود به عرصه رقابت و بازار‌های جدید طرح توسعه این واحد که در سال ۹۷ آغاز شده است، آذر ماه امسال به بهره برداری می‌رسد.

امین زاده افزود: در حال حاضر علاوه بر اشتغال ۲۰ نفری در معدن، ۷۵ نفر نیز در صنایع معدنی مشغول بکار هستند که این رقم در آذر ماه به ۱۱۰ نفر خواهد رسید و با تکمیل و راه اندازی فاز‌های بعدی اشتغال در این واحد صنعتی و معدنی به ۱۵۰ نفر افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان در خصوص فاز‌های بعدی طرح توسعه این واحد صنایع معدنی گفت: در ۲ فاز دیگر ابتدا باطله‌های کارخانه قبلی بازیافت و در نهایت یک محصول کیفی با قابلیت صادرات تولید می‌شود.

او گفت: محصول نهایی این واحد صنایع معدنی، بعد از خردایش و آهن زدایی به صورت کنسانتره دانه بندی شده در کارخانه ‌های کاشی و سرامیک و شیشه کاربرد دارد.

معدن رو باز نفلین سینیت کلیبر با ذخیره قطعی ۹۶ و احتمالی بیش از یکصد میلیون تن ماده معدنی نفلین سینیت در فاصله ۱۳ کیلومتری این شهر قرار دارد.

قطر این ماده معدنی پس از انتقال به کارخانه ضمن انجام فرایند خردایش و آسیاب به کمتر از ۲ سانتی متر می‌رسد که زمینه شروع عملیات آهن زدایی فراهم می‌شود.

در این بخش درصد عنصر آهن به عنوان عنصر مزاحم از ۱.۵ تا ۲ درصد به کمتر از ۰.۲۲ درصد کاهش می‌یابد.

این فرآیند از سال ۸۳ تاکنون در حال اجراست که با شروع به کار فاز‌های جدید تحول بزرگی در مجتمع صنعتی و معدنی نفلین سینیت کلیبر رخ خواهد داد.

با تغییر در مکانیزم تولید از خشک به‌تر ضمن جلوگیری از خروج ارز برای واردات این محصول، ابتدا نیاز صنایع داخل کشور تامین و سپس زمینه برای صادرات نیز فراهم می‌شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.