سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سالاد مخصوص سرآشپز؛ رژیمی و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سالاد مخصوص سرآشپز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد مخصوص سرآشپز از آن سالاد‌هایی است که در هر منویی پیدا می‌شود و دستورالعمل آن رستوران به رستوران متفاوت است. همین موضوع سبب شده تا شما برای انتخاب مواد اولیه آزادی عمل و خلاقیت بیشتری داشته باشید.

این سالاد در کنار سبزیجات مختلف، گوشت و تخم مرغ را هم در مواد اولیه خود دارد، پس می‌توان آن را یک وعده غذایی کامل دانست که همه نیاز‌های شما را برطرف می‌کند. همچنین برای آماده سازی این دستور زمان بسیار کمی را لازم دارد.

این سالاد برای اولین بار در رستورانی در شهر نیویورک سرو شد، در واقع اسم آن حتی در منو نیامده بود و سرآشپز با خلاقیت خودش، تخم مرغ، گوشت و پنیر را به سالاد‌های معمولی اضافه کرد و به مرور بر محبوبیت آن اضافه شد، به همین دلیل بود که پس از آن به همین عنوان در منو‌ها درج شد.

 

مواد لازم

سبزیجات بهاری سالاد شش فنجان
کلم (خرد شده) یک و نیم لیوان
تخم مرغ پخته شده (تخم مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید) شش عدد
ژامبون گوشت (فیله گریل شده و خرد شده) سه برش
ژامبون بوقلمون (فیله گریل شده و خرد شده) سه برش
گوجه فرنگی متوسط (خرد شده) دو عدد
هویج کوچک چهار عدد
تربچه (ریز شده) چهار عدد
پودر سیر یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر فلفل یک چهارم قاشق چای‌خوری
سس هزارجزیره (سس مایونز یا هر سس سالاد دیگری) یک دوم فنجان

طرز تهیه

در قدم اول یک ظرف بزرگ را برای سرو سالاد در نظر بگیرید، سپس سبزیجات سالاد، کلم، تخم مرغ، ژامبون بوقلمون و گوشت، گوجه فرنگی، هویج و تربچه را مطابق سلیقه‌تان در ظرف بچینید.

در ادامه پودر سیر و پودر فلفل را روی مواد بریزید و به آرامی زیرورو کنید تا همه مواد طعم‌دار شوند.

حالا نوبت به اضافه کردن سس می‌رسد، سس را روی همه سالاد به‌طور یکسان پخش کنید تا همه سطح را پوشش دهد.

سالاد مخصوص سرآشپز آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.


نکات

مخلوط سبزیجات بهار سالاد، از انواع کاهو، کلم، اسفناج، پیازچه و… تشکیل می‌شود.

شما می‌توانید به‌جای ژامبون‌های فرآوری شده، برای سالم بودن سالاد از تکه‌های گریل و کبابی گوشت و مرغ استفاده کنید.
اگر در رژیم هستید، می‌توانید سس‌های رژیمی و خانگی را جایگزین کنید.

برش‌های استیک، خیار، پیاز قرمز، پنیر چدار، مارچوبه، کرفس، لوبیا سبز تازه و ذرت، از مواردی هستند که شما می‌توانید به این دستور اضافه کنید.

 

منبع: پارسینه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.