سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی برای کاهش وزن و لاغری

در این مطلب قصد داریم روش تهیه گل کلم سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گل کلم را معمولا به صورت ترشی یا خورش مصرف می‌کنند. فارغ از نحوه مصرف گل کلم به صورت پخته، خام یا شور و ترشی و سالاد، این خوراکی خوشمزه سرشار از آنتی‌اکسیدان و انواع ویتامین‌های A، B، K و E و البته مواد معدنی مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن مثل آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. در ایامی که نیاز بدن به این ویتامین‌ها و مواد معدنی اساسی برای تقویت سیستم ایمنی بدن جهت مقابله با عفونت‌های تنفسی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و ویروس کرونا بسیار حیاتی است بد نیست طرز تهیه انواع غذا و خوراک با گل کلم به عنوان غذای اصلی و پیش غذا را بلد باشید.


مواد لازم

گل کلم متوسط: ۱ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آرد گندم: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پودر سیر: ½ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

نمک: به مقدار دلخواه


طرز تهیه

طز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی تا حدود زیادی شبیه قارچ سوخاری است. در یک کاسه مناسب تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید. همه مواد به جز گل کلم و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در یک قابلمه آب جوش بیاورید و نمک بریزید. گل کلم را به آب جوش اضافه کنید تا مقداری آبپز شوند و سپس آبکش کنید. ۳ دقیقه زمان برای آبپز شدن گل کلم کافی است.

 

تکه‌های آب پز شده گل کلم را به ترتیب ابتدا در آرد گندم، سپس در تخم مرغ مزه‌دار شده با ادویه‌ها و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. در یک ماهیتابه گود روغن را خوب داغ کنید و گل کلم‌ها را در روغن داغ سوخاری کنید. وقتی گل کلم‌ها سرخ و طلایی شدند با کفگیر سوراخ‌دار از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

 

گل کلم سوخاری را مثل قارچ سوخاری به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا با انواع سس و چاشنی دلخواه‌تان مثل سس تارتار می‌توانید میل کنید. گل کلم سوخاری یک غذای خوشمزه و سیر کننده برای افرادی است که رژیم کاهش وزن و لاغری دارند و به دنبال دستور پخت غذا‌های مقوی، کم حجم و سیر کننده هستند.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
زهرا نوری
۲۰:۲۶ ۱۷ شهريور ۱۳۹۹
باسلام وخداقوت به شما عزیزان
ازبابت مطالب بسیار خوب ودستور پخت غذاهای زیباتون سپاس فقط هرموقه داشتم می‌خوندم گرسنم شد
آفرین به شما که غذاهایی دستور میدید سالم هستن
خلاصه دمتون گرم سپاس که هستید