او افزود: بخش کشاورزی و گردشگری مکمل همدیگر هستند و تلاش میکنیم همان گونه که گردشگری برای بخش کشاورزی کمک میکند، کشاورزی نیز یاریگر رونق بخش گردشگری شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل بیان کرد: هیئت وزیران 16 فعالیت در این زمینه تعیین کرده و به صورت مشخص روند صدور مجوز به هر یک از بخشهای کشاورزی به عنوان محوطه یا مجموعه گردشگری تبیین شده است.
فلاحی افزود: این بخش از گردشگری چند سال است در دنیا مورد توجه قرار گرفته و در کشور نیز فعالیتها به صورت محدود و غیررسمی انجام میشد اما استان اردبیل در این زمینه پیشگام بوده که با صدور مجوز فعالیتها در این حوزه با جدیت بیشتری پیگیری میشود.
او با بیان اینکه اردبیل در بحث گردشگری کشاورزی میتواند سرآمد کشور باشد، گفت: وجود ظرفیتهایی همچون دو مجموعه عظیم کشت و صنعت، حیات وحش، منطقه حفاظت شده آقداغ، نژادهای بومی دام و طیور، ماکیان، رودخانههای مرزی، صنایع تبدیلی، دامپروری، پرورش اسب و غیره از جمله طیرساختهایی است که میتواند اردبیل را در گردشگری کشاورزی سرآمد کشور کند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: تلاش میکنیم تا از این ظرفیتها به عنوان جاذبه گردشگری برای جذب گردشگران به استان استفاده کنیم تا زمینه برای توسعه گردشگری و ایجاد ثروت برای منطقه فراهم شود.
انتهای پیام/ع