سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر لوکومادس

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر لوکومادس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لوکومادس (Loukoumades) یکی از انواع دسر ساده و کم هزینه یونانی است. به این دسر لوکما یا لقمه نیز گفته می‌شود.

شیرینی لوکومادس یونان از خمیر سرخ‌شده تهیه می‌شود و شبیه به طرز تهیه بامیه در شربت خاصی که به آن چاشنی می‌دهد غلطانده می‌شود.

این توپ‌های خمیری مملو از شهد به خوبی سرخ می‌شوند و معمولا هم با مغز و دارچین، تزئین می‌شوند. می‌توانید انواع شکلاتی آن را نیز میل کنید.

مواد لازم برای لوکومادس:
شیر یا آب ولرم ۳/۴ لیوان
خمیر مایه ۳/۴ قاشق سوپخوری
عسل ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۱ و ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده و پودر دارچین برای تزیین

مواد لازم برای شربت:
عسل نصف لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
دارچین یا چوب دارچین به مقدار لازم
آب ۱/۳ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه لوکومادس:

۱/۴ شیر گرم و مخمر و شکر را داخل لیوان بریزید و در آن را بگذارید و حدود ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود.

آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و مخمر و شیر فعال شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید و شیر ولرم باقی مانده را کم کم اضافه کنید.

این خمیر شل و چسبنده است و نیازی به اضافه کردن آرد نیست اگر خمیرتان سفت شده بود مقداری شیر ولرم به آن اضافه کنید؛ و اگر خمیرتان روان بود به آن کمی آرد اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید ۱/۵ الی ۲ ساعت قرار بدهید. تا حجم آن دو برابر شود و روی آن حالت حباب بزند.

در این حین به سراغ تهیه‌ی شربت می‌رویم همه‌ی مواد را با هم داخل قابلمه‌ای بریزید و مخلوط کنید روی شعله‌ی ملایم قرار بدهید. اصل شربت این شیرینی از چوب دارچین تهیه شده است و اگر به طعم دارچین علاقه‌ی زیادی دارید می‌توانید از پودر دارچین استفاده کنید.

میزان پودر دارچین نباید زیاد باشد، زیرا تلخ می‌شود. زمانی که شکر حل شد اجازه بدهید ۲-۳ دقیقه‌ای بجوشد و آن را خاموش کنید.

سپس داخل قابلمه‌ای روغن مایع فراوان بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. این خمیر به علت شل بودن نمی‌توان با دست بردارید و داخل روغن بریزید. یک ظرف کوچک روغن کنار دستتان قرار بدهید و با ۲ تا قاشق مرباخوری که یکی از آن را چرب کرده اید. از خمیر بردارید و داخل روغن داغ قرار بدهید؛ و اجازه بدهید سرخ شوند.

سپس آن را داخل سبدی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود بعد از اینکه خنک شد آن‌ها را داخل شربت قرار بدهید و بعد خارج کنید؛ و در پایان با گردوی خرد شده و پودر دارچین و یا پودر پسته و ... تزیین کنید.

* اگر لوکومادس‌ها داغ باشند و داخل شربت قرار بدهید شربت زیادی جدب می‌کنند و سبب خمیر شدن آن‌ها می‌شوند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.